Your life, your style, your kitchen

0
3863

Keukenmaxx is een inspirerende keukenzaak waar u terecht kan voor alle topmerken keukens en apparatuur. In de winkels van Keukenmaxx treft u bekende merken aan als SieMatic, Miele en Quooker. Laat u inspireren in het Designers Lab en stel samen met bekende Nederlandse interieurontwerpers uw ‘eigen’ keuken en interieur samen.

Een nieuwe keuken kan tijdloos, strak, modern of klassiek zijn, maar één ding is zeker: ze moet uw stijl uitademen. U bent immers uniek. Of u nu woont op het platteland of midden in de stad. In een topappartement of boerderij. Alleen, met uw partner of met kinderen. U heeft uw persoonlijke wensen, dromen en uitdagingen. En bovendien heeft u smaak. Een individueel idee over vorm en inrichting. Over kleur, materialen en ergonomie. Daarin wenst u niet beperkt te worden. “Bij Keukenmaxx zetten we alles op alles om te komen tot een keuken die het best uw levensstijl reflecteert”, legt commercieel directeur Erik Rijerkerk uit. “Wij zien het als onze belangrijkste taak om u tijdens uw bezoek te inspireren. Want inspiratie vormt de basis van een keukenontwerp dat helemaal aansluit op uw lifestyle. Daarom hebben wij als slogan ‘Your life, your style, your kitchen’ waarbij wij uw leven(stijl) vertalen naar uw keuken.”

Breed assortiment

Het bezoeken van een showroom van Keukenmaxx is volgens Erik dan ook een belevenis. U maakt kennis met de laatste trends op keukengebied en daarnaast zult u een ongedwongen gastvrijheid proeven waarin u zich prettig voelt. “Door de unieke keuzemogelijkheid uit diverse topmerken als SieMatic, Next125 en de handgemaakte keukens van New Classixx en XX Line kunnen we bovendien voor iedereen zijn of haar ‘eigen’ keuken ontwerpen”, benadrukt Erik. “Ons succes hebben we echter te danken aan onze vele tevreden klanten. Zij zijn namelijk het verlengstuk van onze showrooms.”

Designers Lab

De adviseurs van Keukenmaxx zijn stuk voor stuk expert op het gebied van styling en keukenadvies. Daarnaast wordt intensief samengewerkt met bekende interieurontwerpers als Michiel de Zeeuw (onder meer bekend van RTL Woonmagazine). “Om u optimaal te kunnen adviseren is het daarom belangrijk dat we een juist beeld hebben van uw eisen en wensen. Uw nieuwe keuken moet immers aansluiten op uw interieur. U kunt (ook buiten werktijden) een afspraak maken in onze showroom, of tijdens de Designer Days (zie kader) inspiratie opdoen. Uw adviseur is van A tot Z uw vaste aanspreekpunt en ontwerpt samen met u uw keuken, stelt een transparante offerte voor u op en stuurt u met de 3D-tekeningen en de offerte naar huis om alles goed te kunnen overdenken in uw vertrouwde omgeving. Maar we komen ook graag met stalen en monsters bij uw thuis om de mogelijkheden door te nemen.”

Designer Days

De Designer Days staan synoniem voor professioneel en persoonlijk interieuradvies voor uw keuken. Creëer samen met een professionele interieurarchitect uw persoonlijk sfeerplan en laat een keuken schetsen die precies past bij uw stijl en keukenwensen. Meldt u op de website aan voor een gratis ontwerpsessie.

Keukenmaxx
Wilt u ‘your style’ vertalen naar ‘your kitchen’ bezoek dan één van de de inspirerende showrooms van Keukenmaxx in Barendrecht, Reeuwijk, Etten-Leur of Hoofddorp.
www.keukenmaxx.nl

Fotografie: Hermen Buurman