Zorgeloos uw woning verhuren

0
4255

Verloopt de verkoop van uw woning moeizaam? Gaat u samenwonen? Wordt u tijdelijk uitgezonden naar het buitenland? Of ziet u uw tweede woning als een beleggingsobject? Dan bent u bij Executive Home Rentals aan het juiste adres om een betrouwbare, tijdelijke huurder te vinden.

Tijdelijke verhuur kan, gezien het feit dat huurprijzen tijdens de crisis nauwelijks zijn gedaald, een interessante optie zijn. Zeker als u van tevoren weet dat er een goede huurder in uw huis intrekt. “Vooral dat laatste is van groot belang”, vertelt Serge van Bachum. “Er zijn namelijk veel mensen die hun woning heel graag willen verhuren, maar worden afgeschrikt door verhalen over slechte huurders. Wij verhuren echter aan door ons gescreende expats die hier voor internationale bedrijven en organisaties in de regio werken. Hierdoor kunnen onze klanten zorgeloos verhuren.”

Expats

Expats zijn over het algemeen mensen van een hoog opleidingsniveau. “Het gaat om werknemers die voor een bepaalde tijd in Nederland zijn en met wie u als verhuurder tijdelijke contracten aangaat”, legt Serge uit. “Voor deze mensen is locatie erg belangrijk. Expats moeten hier namelijk meteen aan de slag en willen dus ook direct goede huisvesting hebben.” Daarnaast zoeken ze meestal iets eigentijds, waarbij gemeubileerde en gestoffeerde woonruimte op de voor hen juiste locatie de voorkeur heeft. Het is namelijk vooral het thuisfront dat zich hier ‘happy’ moet voelen. En is het thuisfront happy, dan is de expat dat ook.

Verhuurprofessionals

Met een dynamisch en uiterst flexibel team helpt EHR al sinds 1994 expats, bedrijfsleven en particulieren bij de (tijdelijke) verhuur en beheer van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen en appartementen. De bevlogen ondernemers Van Bachum en Rootring zijn daarbij actief in de Gooi- en Vechtstreek. Serge en Michel werken en wonen zelf ook in dit gebied en kennen de regio als hun broekzak. De aanwezigheid van internationaal opererende bedrijven, een International School en een groot aanbod van fraaie woningen maakt deze regio volgens Michel tot een zeer aantrekkelijk woongebied voor expats. “We zijn dan ook naarstig op zoek naar geschikte woningen in de Gooi- en Vechtstreek om aan deze vraag te kunnen voldoen. Het zijn overigens niet alleen de directeuren die naar Nederland komen. We bemiddelen daarom van appartement tot villa”, aldus Michel.

Luisteren

Het verhuren van uw woning begint volgens Serge met goed luisteren. “Wij luisteren goed naar uw wensen ten aanzien van de huurder voordat wij op zoek gaan naar geschikte huurders die aansluiten bij uw belangen. Wij nemen ruim de tijd om u te informeren en adviseren over alles omtrent de verhuur van uw woning. Wij maken een realistische inschatting van de mogelijke huuropbrengst.” En niet geheel onbelangrijk, u betaalt pas courtage op het moment dat uw woning verhuurd is. ‘No cure no pay’ en zorgeloos verhuren, vormen het motto van EHR. “Nadat u de opdracht heeft gegeven tot bemiddeling van uw woning dragen wij zorg voor een professionele presentatie op onze eigen website.” Tevens worden makelaars en relocationbureaus geïnformeerd en wordt het uitgebreide klantenbestand bestaande uit expats en particulieren geraadpleegd. Daarnaast worden ook (internationale) bedrijven in de omgeving van uw woning benaderd en wordt uw woning (inter)nationaal aangeboden via diverse woningverhuurwebsites en sites waarop toekomstige expats zoeken.

Screening

EHR staat volgens Michel voor professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid en hanteert bovendien strenge interne kwaliteitseisen. Dat betekent veilig en vertrouwd uw woning verhuren. “Kandidaat huurders worden gescreend op vele aspecten. Een potentiële huurder moet dus eerst langs ons. Wij gaan niet voor een snelle deal, maar voor een perfecte match.” U bepaalt overigens altijd zelf of u een aspirant huurder accepteert of niet en dat is volgens Michel voor veel mensen een geruststellende gedachte. EHR kan bovendien ook het financiële en technische beheer voor u verzorgen, dan heeft u hier gedurende de hele verhuurperiode geen omkijken meer naar.

EHR Gooi- en Vechtstreek
Hilversum
T. 035-7118722
www.ehr.nl

Fotografie: Nico Brons