Bereik meer met de opleidingen en cursussen van Beautypartner

0
4115

Altijd al gedroomd van een baan als Visagist? Een baan in de cosmetica of fashion? Wil je gaan werken voor de bekende cosmeticamerken en fashion labels, of wil je wellicht de make-up en hairstyling van modellen, bruiden of presentatrices verzorgen? Volg dan een opleiding of cursus bij de Beautypartner Academy en maak je droom waar.

Investeren in een opleiding of cursus van de Beautypartner Academy is volgens Manda van Trigt van Beautypartner investeren in een toekomst met uitzicht op een mooi carrièreperspectief. “Beautypartner is in 2005 opgericht en sindsdien zijn via Beautypartner als gerenommeerd intermediair in de cosmeticabranche al veel visagisten en (reizend) cosmetica consultants aan hun droombaan gekomen”, legt Manda uit. “Wij bemiddelen in beauty vacatures van schoolverlater tot aan manager voor salons, parfumerieën, internationale cosmeticaconcerns en de diverse prestige merken.”

Beautypartner Academy

Sinds 2007 verzorgt Beautypartner met haar Academy opleidingen en cursussen voor mensen die een baan in de beauty- en cosmeticabranche ambiëren. “Ons opleidingsaanbod sluit perfect aan bij wat de beauty- en cosmeticabranche vraagt. Als intermediair voorzien wij daarbij in de behoeften van de markt. Het op bekwame wijze opleiden en aanstellen van energieke professionals van ieder niveau op de juiste plek is waar bedrijven, studenten en werkzoekenden Beautypartner om waarderen.” Diploma’s behaald bij de Beautypartner Academy staan dan ook hoog aangeschreven binnen de beauty- en cosmeticabranche en laten je carrière volop bloeien. “Je kunt bij Beautypartner MBO-opleidingen en cursussen volgen op het gebied van visagie, parfumerie, hairstyling en er zijn naast de opleidingen en cursussen ook diverse vakgerichte trainingen en masterclasses te volgen”, aldus Manda. Veel visagiestudenten kiezen volgens Manda aansluitend vaak voor de cursussen ‘Cosmetica Consultant’ of ‘Skincare Consultant’. “Des te breder je kennis is, des te breder je ook ingezet kunt worden. Waar in Amerika het allrounden ‘not-done’ is, moet je in Nederland multi-inzetbaar zijn binnen de beauty- en cosmeticabranche.”

Praktijkgericht op hoog niveau

De opleidingen en cursussen van Beautypartner kenmerken zich door de grote praktijkgerichtheid en actualiteit. Naast het feit, dat de docenten dagelijks met hun vak bezig zijn, is het niveau van de opleidingen en cursussen hoog. De opzet van het onderwijs is bovendien overzichtelijk en persoonlijk. “Wij vinden het belangrijk dat jij je er thuis voelt. Hierdoor sta jij met jouw talenten centraal en ben je verzekerd van individuele aandacht. Dat komt de ontwikkeling van je technieken beslist ten goede. Onze studenten hebben weliswaar verschillende achtergronden, maar ze hebben één ding gemeen: ambitie. Dat komt terug in de cultuur op onze opleidingen: met plezier, toewijding en trots een hoogwaardige opleiding afronden.” Dat geeft studenten van Beautypartner volgens Manda een belangrijke voorsprong. Hierdoor is het mogelijk de opleidingen en cursussen binnen een korte tijd af te ronden. De kans op een baan is bovendien vele malen groter, dan bij welke opleider uit de branche dan ook. Immers Beautypartner is ook een gerenommeerd Intermediair in dit prachtige vakgebied.”


Cursus Maquillage Professionnel

De cursus Maquillage Professionnel is bedoeld voor iedereen die zich wil bekwamen in het professioneel aanbrengen en toepassen van diverse soorten technieken en make-up stijlen. In deze professionele en praktijkgerichte cursus leer je alle facetten van het vak beheersen. Je leert hoe je vakkundig een make-up aanbrengt en een gezicht te analyseren door te kijken naar gezichtsvormen en een kleuranalyse te maken. Je leert shapen en higlighten, corrigeren van (oog)vormen, diverse periodemake-ups, fotografiemake-up, seniorlady-, dag-, bruids-, fashion,- glamourmake-up en nog veel meer technieken en stijlen.

Professionele tools

Tijdens de visagie cursus wordt er voornamelijk gewerkt met de make-up producten van het bekende cosmetica merk M.A.C. De visagiekoffer en professionele penselenset krijg je er uiteraard ook bij. De visagistekoffer bevat onder meer, eye make-up remover, cleansing milk, cleansing lotion van Collistar, blush, brushcleaner, een concealer Box, eye Brow pencil’s, kohlpotlood, diverse foundation’s van M.A.C., een kapmatel, lip pencil’s, lipgloss, liquid eyeliner, mineralize skinfinish poeders, een oogschaduw palet, een zeer professionele penselen set met etui, een poederdons, diverse eyeshadow’s, mascara, een puntenslijper, select sheer loose poudre, een spatel, wimperkammetje, wimperkruller, wimperlijm, duo Wimpers en wimperstukjes. Als je een visagie cursus bij Beautypartner volgt, wordt je bovendien uitgenodigd voor exclusieve M.A.C. trainingen en masterclasses in de M.A.C. Pro Store. Daarnaast ontvangen studenten van Beautypartner korting bij de M.A.C Pro Store.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor jong en oud. Of je er nu een boterham mee wilt verdienen of een voorliefde hebt voor cosmetica en make-up. Wellicht wil je je hart volgen of gewoon je kennis verbreden. Na het behalen van het schooldiploma kun je wellicht meteen al aan de slag; bruiden stylen, met fotografen en modellenbureaus gaan werken of voor één van de vele opdrachtgevers van Beautypartner.

Lezersaanbieding

Als lezer van Gooi- en Vechtstreek Living betaal je nu € 2.099 (normaal € 2.750) voor de cursus ‘Maquillage Professionnel’ inclusief de professionele visagistekoffer. Bovendien maak je automatisch kans op een gratis cursus ‘Skincare Consultant’ ter waarde van € 1.033. Ga naar beautypartner.nl, meld je aan voor de cursus en gebruik de code GVLREX2015.

Beautypartner B.V.
Eendrachtsweg 36, Rotterdam
T. 010-4177417
www.beautypartner.nl

Fotografie: Joke Schut