Goed verzekerd!

0
4111

Voor al uw verzekeringen kunt u bij Nesselande Verzekeringen terecht. Zowel zakelijk als particulier. Adequate kennis van premies en voorwaarden zorgt ervoor dat het team van Martijn Heintz uw verzekeringen bij de best passende verzekeraar onderbrengt. Belangrijkste is dat de verzekeringen passen bij uw persoon en de juiste dekking bieden in uw specifieke situatie.

Nesselande Verzekeringen is volgens Martijn Heintz een onafhankelijke makelaar voor zowel het midden en klein bedrijf als de particulier op basis van de ouderwetse Rotterdamse mentaliteit: geen woorden maar daden. “Nesselande Verzekeringen heeft ongeveer 25 agentschappen bij maatschappijen en assuradeuren, waardoor wij u volledig onafhankelijk een breed assortiment schade- en levensverzekeringen kunnen bieden. De verbondenheid met ons volmachtbedrijf, Nesselande Assuradeuren, geeft ons bovendien de extra handvatten om u extra kwaliteit in onze totale dienstverlening te bieden”, legt Martijn uit. Met ruim 20 jaar ervaring in het verzekeringsvak kent Martijn bovendien alle ins en outs van verzekeringen.

Persoonlijk en deskundig

Nesselande Verzekeringen onderscheidt zich volgens Martijn ten opzichte van haar collega’s door het persoonlijke contact. “Verzekeren is immers mensenwerk. Uiteraard gekoppeld aan ervaring, deskundigheid, inlevingsvermogen, zorgvuldigheid, transparantie en flexibiliteit”, benadrukt Martijn. “Hierdoor, en door een platte organisatie, kunnen wij snel inspelen op de veranderende tijden.” Bij Nesselande Verzekeringen bent u dan ook een gewaardeerde klant en geen nummer. Bovendien heeft u één vast aanspreekpunt voor al uw vragen.

Kennis van zaken

“Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten”, legt Martijn uit. “Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u. Wat is uw gezinssituatie? Wat zijn uw wensen voor de toekomst? Welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken? Hoe ziet uw huidige verzekeringspakket eruit? Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft tegen de meest interessante voorwaarden. Daarbij gaan we niet voor de snelle verkoop. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat we uw verzekeringen niet bij één verzekeraar in een pakket zetten, maar bij verschillende partijen onderbrengen.” Zelf vindt Martijn dit één van de leukste onderdelen van zijn werk: het vergelijken van de aanbieders op basis van de eisen en wensen van de klant.

Ontzorgen

“Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Dan zorgen wij voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling.” Nesselande Verzekeringen werkt op basis van een jaarlijks opzegbaar servicecontract. Hierdoor weet u altijd wat uw kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Elke drie jaar vindt er een inventarisatie plaats om te controleren of uw huidige verzekeringen nog passen bij uw situatie.

Meer weten?

Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan bent u van harte welkom op het kantoor in Nesselande. Bij Nesselande Verzekeringen krijgt u altijd een oplossing die werkt en bent u goed verzekerd. Laagdrempelig en dicht bij huis. Kom daarom langs bij Nesselande Verzekeringen voor een persoonlijk advies.

Nesselande Verzekeringen
Mart Stamhof 3, Rotterdam
T. 010-4405000
www.nesselandeverzekeringen.nl

Fotografie: Joke Schut