Aandacht van Sanare

0
4114

De zorg in Nederland is erop gericht dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Wilt u graag zelfstandig wonen maar vindt u het prettig begeleiding te krijgen? Hoe uw situatie ook is, de begeleiders van Sanare staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel thuis kunt wonen. Wij bieden begeleiding op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Omdat wij werken in kleine teams, ziet u altijd dezelfde vertrouwde gezichten.

Begeleiding

Onze begeleider komt op vaste momenten bij u thuis en biedt de ondersteuning die u nodig heeft en prettig vindt. U houdt zelf de regie over uw leven. Onze begeleider kan bijvoorbeeld de boodschappen voor u doen en helpen met het huishouden. Ook maakt ze graag tijd voor een kopje koffie en een fijn gesprek. Daarnaast kan ze u helpen structuur in uw huishouden aan te brengen door met u te bespreken hoe u uw dag indeelt en welke huishoudelijke taken u wanneer doet. Bij Sanare kijken wij naar wat u, ondanks uw beperkingen, nog wél kunt. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen in plaats van beperkingen en problemen. We vinden het belangrijk dat u zelf de regie houdt over uw leven. Daarom stemmen wij onze zorg af op uw wensen, behoeften en mogelijkheden.

Betrokken zorgverleners

De zorgverleners van Sanare werken in kleine teams, zodat u altijd dezelfde vertrouwde gezichten ziet. Zij verplaatsen zich in uw belevingswereld en bieden persoonlijke, liefdevolle zorg met respect voor uw levenswijze. Het team van Sanare is zeer betrokken en biedt professionele verzorging en verpleging op een persoonlijke en liefdevolle manier, met respect voor uw wensen en behoeften. Onze betrokken medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar in uw eigen woonomgeving. Onze zorgverleners nemen de tijd om te zorgen, betrekken u overal bij en bieden een luisterend oor. Zo willen wij een bijdrage leveren aan het verbeteren van uw kwaliteit van leven.

Wonen met zorg

Vivere Verzorgd Wonen is een kleinschalige woonvorm met 15 appartementen op een prachtige locatie aan de Hollandsche IJssel in Moordrecht. Bij Vivere kunt u veilig en verzorgd wonen in een gezellige, huiselijke sfeer. ‘Vivere’ betekent in het Latijn ‘geniet van het leven!’. Wij vinden dat genieten voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom kijken wij, in plaats van naar uw beperkingen, juist naar uw mogelijkheden.

Veilig en verzorgd de dag door

De hele dag door staan onze medewerkers aan uw zijde om u waar nodig te helpen. Het team van Sanare stemt de zorg en begeleiding af op uw wensen en behoeften. ‘s Ochtends nemen wij de tijd om u in uw tempo te helpen met opstaan, wassen en aankleden. We maken uw bed op en zorgen dat uw appartement schoon en netjes is. Dan begeleiden wij u naar beneden voor het ontbijt en een kopje koffie. Misschien wilt u deelnemen aan een sportieve activiteit, ook daarin begeleiden wij u. Dan is het tijd voor een lekkere lunch. Wilt u een middagdutje doen? Wij brengen u graag naar uw appartement. ‘s Middags kunt u weer naar beneden begeleid worden voor een creatieve activiteit. Dan volgt een ontspannen middagborrel op het terras en een ommetje door het park. Eenmaal terug in Vivere kunt u aanschuiven voor het vers bereide diner. ‘s Avonds begeleiden wij u terug naar uw appartement en helpen wij u met naar bed gaan.

Logeren voor revalidatie

Als u een operatie heeft ondergaan, bijvoorbeeld omdat u een knie- of heupprothese heeft gekregen, is thuis revalideren niet altijd mogelijk. Bezigheden die eerst misschien vanzelfsprekend leken, zoals koken en persoonlijke verzorging kunnen opeens lastig zijn. In Vivere kunt u revalideren in een veilige, huiselijke omgeving. De logeerstudio’s zijn rolstoelvriendelijk en ruim en zijn voorzien van een gezellige zithoek, een slaapgedeelte en een aangepaste badkamer. Deelname aan activiteiten in ons activiteitencentrum en alle maaltijden zijn inbegrepen. Heeft u speciale dieetwensen? Daar houden wij uiteraard
rekening mee.

Mantelzorgondersteuning

Bent u mantelzorger maar kunt u bijvoorbeeld vanwege vakantie tijdelijk niet voor uw moeder of vader zorgen? Wij geven de persoon die u verzorgt, graag een warm welkom in Vivere. Bij ons krijgt hij of zij de professionele verzorging en verpleging die nodig is. Wij ontzorgen u, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt. Ook als u als mantelzorger hulp kunt gebruiken bij het bieden van zorg in de thuissituatie, kunt u bij ons terecht. Alle logeerstudio’s zijn rolstoelvriendelijk en ruim. De grootste studio heeft een oppervlak van 32 m2. De logeerstudio’s zijn voorzien van een sfeervol ingerichte zithoek, een slaapgedeelte en een ruimte, aangepaste badkamer. Logeren in Vivere kunt u qua service vergelijken met een verblijf in een luxe hotel. Alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. Uiteraard zijn onze logés ook van harte welkom in het activiteitencentrum.

Oplossingsgericht

Sanare biedt voor elke zorgvraag een passende oplossing. Wat kan Sanare voor u betekenen?

 • Thuiszorg
 • Verpleging en verzorging
 • Begeleiding
 • 24-uurszorg en ongeplande zorg
 • Gespecialiseerde zorg
 • Verpleeghuiszorg thuis
 • Zorg in de laatste levensfase
 • Revalidatie thuis
 • Ouderenzorg
 • Gezinsverzorging
 • Huishoudelijke ondersteuning
 • Kortdurend verblijf
 • Dagbesteding
 • Wonen met zorg
 • Mantelzorgondersteuning
 • Vakantie met zorg
 • Servicepunt medische hulpmiddelen

Meer weten?
www.viverewonen.nl
Bel gerust voor informatie tel.: 0180-310180

Fotografie: Wouke Boog