3SIXTY5 Personal Training ‘uw persoonlijke coach’

0
4051

In deze moderne maatschappij komt u steeds minder aan uzelf toe. De stress neemt toe terwijl we ons lichaam steeds minder aanspreken. Gezond eten, een gezonde levensstijl en sporten houdt u echter fit. En fit, echt fit zijn, zijn betekent geen kwaaltjes, goed in uw vel zitten en bergen energie hebben. Fit zijn betekent investeren in u zelf. Dit is waar een personal trainer van 3SIXTY5 Personal Training het verschil maakt.

Dé Personal Trainer heeft volgens Guy van der Reijden van 3SIXTY5 Personal Training uit Huizen lange tijd een ‘glamourous’ imago gehad als zijnde voor ‘the happy few’. De Personal Trainer is er echter voor iedereen, dus ook voor u. “Je zou Personal Training kunnen zien als een investering in jezelf. Om welke reden dan ook”, legt Guy uit. “De beweegredenen of doelstellingen lopen vaak enorm uiteen. Sommige mensen zitten in een revalidatietraject en hebben intensieve ondersteuning nodig. Anderen willen juist afvallen en vinden een massale sportschool niet fijn. Weer anderen, vooral ondernemers, willen hun kostbare tijd efficiënt besteden. In alle gevallen is het echter een investering in uzelf.”

Driedimensionaal

Een échte Personal Trainer werkt volgens Guy niet met saaie cardio-apparaten. “We trainen functioneel met gewichten en het eigen lichaam. Zittend, staand of liggend”, vertelt Guy. “Bovendien is elke training een 1-op-1 sessie waarbij ik of één van mijn collega’s je mentaal en fysiek uitdaagt, maar ook je steun en toeverlaat is.” Dat is volgens Guy ook direct het grootste verschil met een fitnessinstructeur op een sportschool die meestal een standaard trainingsschema opstelt en met u meeloopt van apparaat naar apparaat. “Een apparaat traint echter in vlakken”, legt Guy uit. “Maar waarom zou je niet meerdere spiergroepen tegelijkertijd trainen? Daarom zorgen wij bij 3SIXTY5 ervoor dat je driedimensionaal traint waarbij kracht, stabiliteit en balans centraal staan in combinatie met uithoudingsvermogen.” Bij een trainingsessie met een Personal Trainer van 3SIXTY5 hoeft u dan ook niet te rekenen op alleen cardio. Het is volgens Guy namelijk een mythe dat u van cardio alleen afvalt. “Een combinatie van interval- en krachttraining zoals wij die hier geven is veel effectiever. Veel vrouwen zijn echter ten onrechte bang dat ze te veel spiermassa opbouwen en er als vrouwelijke Popeye’s gaan uitzien. Naarmate we ouder worden, neemt echter onze spiermassa af en ons vetpercentage toe. Het is dus van groot belang om meer spiermassa op te bouwen. Meer spiermassa betekent een hogere verbranding en dus uiteindelijk een slanker lichaam.”

Programma op maat

Verwacht geen wondermethode of crashdieet. Ook geen 3SIXTY5 methode. Iedereen is volgens Guy namelijk speciaal. “De een wil de marathon lopen terwijl de ander vijf kilo kwijt wil. In shape zijn is voor iedereen anders. Wat we wel doen is maatwerk leveren. Daarbij behandelen we elke klant als een atleet. Tijdens een intake in onze sfeervolle studio in Newport Huizen streven we ernaar jouw doelen in kaart te brengen”, vertelt Guy. “Dat kan afvallen zijn, conditieverbetering, of bewuster worden van beweging en / of voeding. Maar ook het ontwikkelen van spieren, het voorkomen van blessures of het revalideren van een blessure of ongeval. Daarnaast maken we een lichaamsanalyse. Op basis van jouw doelen en de uitkomsten van de lichaamsanalyse stellen wij aansluitend een bewegings- en voedingsplan op maat samen. Dit is dus helemaal afgestemd op jouw wensen en jouw doelstelling. Wil je alleen maar bewegen, dan kun je maar beter naar een sportschool gaan of een hond nemen”, zegt Guy met een brede glimlach.De Personal Trainers van 3SIXTY5 zorgen er uiteraard voor dat uw doelen niet alleen uitdagend, maar ook reëel en haalbaar zijn. Bovendien kan het bewegingsplan altijd worden bijgesteld en aangepast worden. Personal Training is volgens Guy echter niet alleen een plan maken en samen trainen, maar bestaat ook uit begeleiding en coaching wanneer u niet traint. “Wij kijken naar het hele plaatje. Tijdens elke trainingssessie met jouw eigen trainer krijg je intensieve begeleiding en na de training een evaluatie en advies over voeding om je lichaam te laten herstellen.” Groot voordeel is bovendien dat u – al naar gelang uw doelstellingen – zelf kunt bepalen welke personal trainer het beste bij uw past.

Ontstaan 3SIXTY5

Guy van der Reijden is één van Nederlands eerste en bekendste personal trainers. Hij begeleidt al 15 jaar vele topsporters zoals tennissers, voetballers en autocoureurs. Daarnaast vinden ook vele bekende Nederlanders elke week hun weg naar zijn privéstudios in Abcoude en Huizen. Naast het actief begeleiden van topsporters en bekende Nederlanders is Guy ook een succesvol schrijver. Hij heeft twee fitnessboeken op zijn naam staan, waarvan zijn eerste boek; ‘Op de Cover van Men’s Health in 100 dagen’ een begrip geworden is in de fitness wereld. Privacy, ruimte, frisse lucht en optimale trainomstandigheden staan bij 3SIXTY5 voorop. “Ik wil mensen niet laten trainen in een overvolle gym, waar alles bezet is. Wij trainen maximaal vijf mensen tegelijk in onze sportruimte. Goede training is effectief, planmatig en vooral haalbaar”, aldus de sportondernemer. “Als je bij mij komt dan ben je aan de beurt, dan gaat het gebeuren.”

Investeer in uzelf

Wilt u uzelf ook tot grote, maar vooral gezonde hoogtes brengen? Gemotiveerd worden, (nog) fitter worden, gewicht verliezen of een lichamelijke klacht verhelpen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van de Personal Trainers van 3SIXTY5.

3SIXTY5 Newport
Labradorstroom 75, Huizen
www.3sixty5.nl