Expertise en maatwerk bij HuidClinique

0
3261

HuidClinique is een paramedische behandelpraktijk. Op het gebied van huid-, laser- en oedeemtherapie adviseert de huidtherapeut u op persoonlijke, zorgvuldige en professionele wijze in de behandeling van een huidaandoening en de verzorging van de aangedane huid.

Maryam Hajfathalian heeft ruim 12 jaar ervaring, maar is pas sinds 2011 als zelfstandige huidtherapeut voor huidproblemen en cosmetische behandelingen actief. In een van de laatstgebouwde wijken van Amersfoort, de wijk Vathorst, heeft haar HuidClinique een prachtige en professioneel ogende praktijk. HuidClinique is inmiddels een gevestigde naam in heel Nederland doordat Maryam altijd de modernste behandelmethoden inzet, iedere maand nascholingen volgt en intensief samenwerkt met dermatologen. “Steeds meer mensen realiseren zich hoe belangrijk het uiterlijk kan zijn”, vertelt Maryam. “HuidClinique biedt verschillende cosmetische behandelingen aan om de huid te verbeteren en huidveroudering tegen te gaan. “Elk gezicht is immers uniek en verdient een behandeling op maat.”

Skin Resurfacing
HuidClinique is volgens Maryam een expert in het verbeteren van de huid en heeft voor elk huidprobleem de modernste en uniekste oplossing. Door middel van CO2 fractional laser, GaAs laser, Alexandriet laser, YAG laser, Duetto M.T. laser en Youlaser M.T. worden keer op keer schitterende resultaten bereikt.

Injectables
Cosmetoloog dr. Galvis-Martinez richt zich bij HuidClinique op de cosmetische behandelingen, zoals het injecteren van Botox. Daarbij wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige bekende producten die zorgen voor een tijdelijk en natuurlijk effect.

Strakkere huid
Wie geen gebruik wil maken van liposuctie kan bij Huidclinique behandeld worden met de VelaShape. Het is een van de weinige FDA-goedgekeurde technieken voor het behandelen van cellulitis en het realiseren van centimeterverlies en huidverstrakking. “Onafhankelijke en klinische studies bevestigen dat met VelaShape de best mogelijke resultaten behaald kunnen worden”, vertelt Maryam. “VelaShape is een unieke drievoudige behandeling tegen onder andere lokale vetophopingen en cellulitis en bovendien de beste aanpak voor gladde contouren en een strakkere huid.” Een methode dus die de huidconditie verbetert en een stevige contouring op gang brengt zonder drastische ingrepen. “Dus geen injecties of incisies. Gewoon non-invasief, maar wel bijzonder effectief.” Deze professionele techniek combineert licht, radiofrequentie (hoogfrequente stroom) en mechanische massage en is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Bijkomend is volgens Maryam dat de VelaShape heel gericht werkt met een natuurlijk resultaat. “Bovendien is de behandeling veilig en absoluut pijnloos.”

Intakegesprek
De eerste consult bij HuidClinique is altijd informatief, een soort van kennismakingsgesprek. Tijdens dit consult onderzoekt Maryam uw huidklachten. Daarnaast komen uw wensen uitvoerig aan de orde en wordt aangegeven welke behandelingen voor deze specifieke wensen mogelijk zijn. Aansluitend stelt Maryam samen met u het behandelplan op dat het beste bij u past. “Vaak is één behandeling al voldoende”, legt Maryam uit. “Maar afhankelijk van de gesteldheid van de huid en de wensen komt het ook voor dat u voor een optimaal resultaat een aantal keren terug moet komen.” Voor meer informatie, het aanvragen van een informatief gesprek of het afspreken van persoonlijke behandelingen kunt u altijd contact met HuidClinique opnemen.

HuidClinique
Blokzijlpark 27, Amersfoort
T. 033-2773534
www.huidclinique.com