Compleet schadeherstel van uw auto

0
4227

De Haan Automotive bestaat dit jaar 40 jaar en is door de decennia heen een begrip in de regio geworden. Oorspronkelijk gestart als autoschadeherstelbedrijf is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een full-service bedrijf met een uitgebreide dienstverlening voor zowel consumenten als zakelijke klanten. “Onze dienstverlening variëert van autoberging, autotransport en pechhulp tot aan autoschadeherstel en onafhankelijk poolbeheer”, vertelt Astrid Kuhnen. In verband met het jubileum heeft ABS De Haan dit jaar bovendien diverse leuke acties voor haar klanten.

Autoberging

De afgelopen decennia is volgens Pieter Jongenotter het aantal auto’s op de Nederlandse wegen sterk toegenomen met alle gevolgen van dien. “Zo bergen wij hier in de regio jaarlijks bijna 1900 gestrande voertuigen”, verteld Pieter. “In de meeste gevallen gaat het gelukkig slechts om blikschade of gewoon autopech, maar een enkele keer zijn de gevolgen ernstiger. Mensen staan soms te trillen op hun benen. Ze zijn verward en lopen maar wat rond. Vooral bij ongevallen op drukke wegen kan dat levensgevaarlijke situaties opleveren. Je moet ze dan echt opvangen en helpen om de juiste beslissingen te nemen.” Volgens Astrid weet overigens lang niet iedereen dat elke WA-verzekerde met een auto tot 3500 kg standaard is gedekt voor autoberging. “U heeft dus recht op afsleep van uw voertuig, zonder dat dit ten koste gaat van uw no-claimkorting of eigen risico.”

Autoherstel

Als u een kras, deukje of andere autoschade aan uw auto heeft, wilt u dat snel hersteld hebben. Bij ABS De Haan wordt uw autoschade altijd verholpen in een prettige sfeer en met een vriendelijk woord voor u. “Omdat u al genoeg zorgen rondom uw autoschade heeft en het voor ons dagelijks werk is, nemen wij de afhandeling ervan graag van u over”, legt Astrid uit. “Behalve een goede leenauto, een leenfiets of eventuele haal- en brengservice, verzorgen wij ook de contacten met verzekeraars, tegenpartij of expert.” Volgens Pieter wordt er bij ABS De Haan overigens niet gesproken over schade. “Wij praten liever over herstel. Bij ons kunnen klanten altijd rekenen op persoonlijke aandacht en een perfect uitgevoerd schadeherstel conform de nieuwste methoden en technieken.”

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deukjes tot een maximale grootte van een twee euro muntstuk kunnen volgens Pieter zelfs zonder spuiten uitgedeukt worden. “Deze techniek is veel goedkoper dan plamuren en spuiten en bovendien wordt uw auto gerepareerd terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie of thee en toegang heeft tot ons wifi-netwerk.” Autoschade is volgens Pieter nooit leuk. “Wij zeggen weleens dat wij behalve de auto ook onze klanten repareren. Wij zorgen er namelijk voor dat zij altijd met een goed gevoel en perfect uitgevoerd autoherstel bij ons de deur uitrijden. Hun auto is dan weer net zo veilig als toen deze de fabriek uitkwam. Wij lossen het probleem gewoon zo goed mogelijk op en doen wat wij beloven bij ABS De Haan.” Omdat ABS De Haan bovendien is aangesloten bij het landelijke ABS Autoherstel zijn er afspraken met bijna elke verzekeraar en kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw schade doorgeven.

ABS Autoherstel De Haan
Christiaan Huygensstraat 12, Bleiswijk
T. 010-5216655
www.absdehaan.nl

Fotografie: Marc de Jong