Carla’s Hairline – al 21 jaar een begrip in Berkel

0
4319

Carla van der Drift is eigenaresse van Carla’s Hairline in Berkel en Rodenrijs. Sinds 1993 biedt zij samen met haar team haar klanten kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid.

21 jaar, da’s al een hele tijd!

“Nou en of! Zo kom je van de kappersschool en zo vier je het 21-jarige bestaan.”

Wat kenmerkt Carla’s Hairline?

”Kwaliteit staat absoluut bovenaan. De klant moet er absoluut van overtuigd zijn, dat het haar bij ons in goede handen is. Daarom investeer ik continu in opleidingen en worden de medewerksters wekelijks getraind. Daarnaast zijn gastvrijheid en gezelligheid belangrijke pijlers van ons succes. Zodra de klant binnenkomt, krijgt hij of zij iets te drinken aangeboden en mag plaatsnemen aan de gezellige leestafel. Trouwens, iedereen van jong tot oud is welkom. Voor de jongsten heb ik een speelhoekje ingericht. Wij werken graag in een ontspannen werksfeer en willen dit overbrengen op onze klanten. Onlangs zijn we nog uitgeroepen tot ‘Leukste salon van Lansingerland’.”

Wat is jouw rol bij Carla’s Hairline?

“Als ondernemer zet ik de lijnen uit en bepaal ik het gezicht van de onderneming. Eén van mijn belangrijkste taken is de kwaliteitsbewaking door middel van trainingen.”

Kun je iets vertellen over deze trainingen?

“Ik geef trainingen aan mijn personeel in onze salon. Hierbij ligt de focus op zaken als algemene kniptechnieken en laatste modetrends. Onlangs zijn we naar een demonstratie van ‘SCHOREM kappers’ geweest om te leren wat hun bedrijf zo speciaal maakt. Het is echt heel leuk en leerzaam om deze ‘mode-barbieren’ aan het werk te zien. Ook hebben we veel over haarkleuren geleerd van het ‘Wella team’. Mooie kleurtechnieken van donker naar licht haar, de zogenaamde ‘ombre kleuring’.”

Hoe heb jij jezelf binnen Carla’s Hairline ontwikkeld?

“Na mijn reguliere kapstersopleiding ben ik mij blijven ontwikkelen door specialisatiecursussen te volgen en wedstrijdwerk te doen. Nog maar kort geleden heb ik de opleiding Masters of Hair afgerond. Hierdoor heb ik weer vanuit een andere hoek, het management, naar mijn bedrijf leren kijken.”

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen binnen je bedrijf?

“Ik denk dat we met de tijd mee moeten gaan door ons assortiment uit te breiden en een totaalpakket aan te bieden voor onze klanten. Dit doen wij op dit moment door het aanbieden van extra producten zoals Shellac nagelstyling en wimper extensions. Daarnaast doen wij ook bruids- en feestwerk. Dit, in combinatie met make up, maakt dat je voor al je diensten aan één adres klaar bent.”

Dus het gaat goed met Carla’s Hairline?

“Het is hard werken met het team, maar ik heb absoluut geen klagen. En ik ben er trots op dat we gezamenlijk een trouwe klantenkring hebben opgebouwd en deze iedere dag weer met plezier mogen bedienen.”

Waar zijn jullie te vinden?

“Naast de Jumbo supermarkt in winkelcentrum Esdoornlaan in Berkel. Daarnaast zijn wij vindbaar op Facebook en op www.carlashairline.nl.”

Hoe ziet de toekomst van Carla’s Hairline er volgens jou uit?

“Je weet nooit wat de toekomst brengt natuurlijk, maar ik vind het erg belangrijk om de ontwikkelingen in het kappersvak te blijven volgen. Zolang je dat doet en je met plezier en passie je vak kan blijven uitoefenen, gaat de rest vanzelf.”

Carla’s Hairline
Esdoornlaan 7, Berkel en Rodenrijs
T. 010-5117445
www.carlashairline.nl