Optiek Nu: Gespecialiseerd opticien met aandacht voor de klant

0
4277

Bij Optiek Nu staat alles in het teken van oogzorg en zijn uw ogen in goede handen. Gediplomeerde en enthousiaste medewerkers nemen de tijd voor u en adviseren u over alle aspecten die bijdragen aan het optimaliseren van uw zicht. In combinatie met mooie collecties en een ruim assortiment in elke prijsklasse slaagt u altijd.

In één van de mooie panden gelegen in de Lange Tiendeweg in Gouda vinden we Optiek Nu. Een ‘brillenwinkel’ die al 40 jaar bestaat en sinds 1996 wordt gerund door Rob van Waart. Samen met zijn team van gediplomeerde opticiens, optometristen en contactlensspecialisten staat deze onafhankelijke opticien dagelijks voor u klaar voor deskundig advies op het gebied van oogzorg. Daarbij staat niet de sterkte van uw glazen of lenzen centraal, maar het eindresultaat. “Er zijn namelijk diverse factoren die uiteindelijk ons gezichtsvermogen bepalen. Tijdens een adviesgesprek kijken wij eerst wat voor u het maximaal haalbare is en dan pas welk product daar het beste bij past.”

Onafhankelijk advies

Volgens Rob kan het oog vele verschillende afwijkingen hebben waarvan bijziendheid en verziendheid de meeste bekende zijn. Indien er aanvullend onderzoek wenselijk is, dan kunt u terecht bij één van de optometristen van Optiek Nu. Een vakkundige oogmeting is namelijk van groot belang. “Met de oogmeting bepalen wij welke sterkte het oog nodig heeft om scherp te kunnen zien en de daarbij behorende gezichtsscherpte. Wij beschikken bovendien over een video-centreersysteem voor nauwkeurig gecentreerde glazen in uw montuur.” Met deze technologie kan Optiek Nu een maximaal kijk- en draagcomfort garanderen. “En met een App kunnen wij het effectieve zicht per klant ook nog eens visualiseren. Dit geeft de klant meer inzicht in de mogelijkheden.” Verder is Optiek Nu een adviescentrum voor EyeScan Ooglaser. “Daardoor kunnen wij u alle mogelijkheden uitleggen over het kijken zonder bril of contactlenzen door middel van refractiechirurgie.” Maar naast het beste advies vindt u bij Optiek Nu ook de meest trendy brillen met merken als Ray-Ban, TAG Heuer, JF Rey en ProDesign.

Kinderbrillen

Speciaal voor de kinderen is er een grote collectie kinderbrillen. Volgens Rob moet een goede kinderbril aan een aantal voorwaarden voldoen. “Allereerst moet er natuurlijk gedacht worden aan de veiligheid van de kinderen. Daarnaast moet de bril natuurlijk heel erg leuk staan. Kinderen zijn speels en stoeien graag. Het is dus belangrijk dat de monturen flexibel zijn en de glazen nauwelijks kunnen breken. Daarom zijn bijna alle kindermonturen voorzien van pootjes met flexveren. Ook de ‘glazen’ zijn van hoogwaardig kunststof wat veilig is voor de kinderen”, legt Rob uit. “Bij ons worden de monturen altijd geleverd inclusief deze geharde glazen.”

Service en klantvriendelijkheid

Wie de winkel binnenstapt zal direct de vriendelijkheid van het personeel ervaren. Een hartelijk groet, een vers kopje koffie en een goed advies. Klanten kunnen dan ook altijd binnenlopen om bijvoorbeeld het montuur bij te stellen, glazen te laten reinigen of het vervangen van een verloren schroefje. Rob en zijn team ontmoeten u graag in de winkel en zullen de tijd voor u nemen. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u uw ogen laten meten? Maak dan nu een afspraak voor een oogadvies op maat of doe de gratis online paskamertest.

Optiek Nu Gouda
Lange Tiendeweg 9, Gouda
T 0182-518100
www.optieknu.nl

Fotografie: Hermen Buurman