Dream Builder: Haalt meer uit je droom

0
4016

In de huidige maatschappij van snel, eenheidsworst, ‘kan niet’ en ‘altijd zo gedaan’ is het belangrijk om te blijven dromen. Laat je daarom niet gek maken. Dream Builder ziet het als zijn taak om jou erbij te helpen het maximale uit je woonwensen te halen. Het is de bedoeling dat wanneer Dream Builder jouw droom gerealiseerd heeft, jij je droom kunt leven. Eén waarschuwing: zijn enthousiasme en creativiteit zijn aanstekelijk!

Veel mensen laten zich volgens Remco Idema van Dream Builder in hun ideeën en dromen beperken door hun omgeving en bedrijven die vastzitten in een standaard denkpatroon: ‘Dat kan niet’ of ‘Zo doen we het altijd’. Door deze instelling is het vaak lastig om je droom te realiseren. Toch merkt Remco dat er meer dan ooit behoefte bestaat om dit denkpatroon te doorbreken en je dromen na te streven.

van bouwer naar dream builder

In 1997 is Remco voor zich zelf begonnen als klusser. Later is dat uitgegroeid tot bouwbedrijf in hoogwaardige verbouwingen. Nu vindt Remco het tijd voor de volgende stap: ‘Dream Builder’ waar de nadruk ligt op zijn creativiteit. Als Dream Builder ondersteunt en begeleidt hij nu mensen die een droom hebben en deze willen realiseren. Mensen die hij met zijn creativiteit en aanstekelijk enthousiasme kan ondersteunen. Dream Builder is je vaste contactpersoon en toeverlaat. Hij regelt en coördineert het project van A tot Z.

Van idee naar ontwerp

Je hebt een idee. Dit kan van alles zijn. Een nieuwe keuken, een grotere badkamer, een thuiswerkplek creëren of een droomserre aanbouwen. Maar ook een meubelstuk, een kunstvoorwerp, een tuin of een oud herenhuis binnenste buiten keren en compleet renoveren volgens de Bouwnorm. Niets is Dream Builder te gek. De creativiteit van Dream Builder kent namelijk geen grenzen. Alle vormen, kleuren en materialen zijn mogelijk. Alles kan zolang jij het maar bijzonder en speciaal vindt. Het is immers jouw droom die hij gaat realiseren. Tijdens een adviesgesprek inventariseert Remco je eisen en wensen en met zijn creativiteit en ‘out of the box’-denken wordt je idee verder uitgewerkt tot een realiseerbaar ontwerp.

Onderweg naar je droom

Op basis van het ontwerp stelt Dream Builder een plan van aanpak op. Hier staan alle stappen in die nodig zijn. Hij fungeert als een spin in het web en zoekt de juiste partijen (architecten, stylistes, schilders, meubelmakers, hoveniers etc.) bij elkaar om samen jouw droom te verwezenlijken. Hij onderzoekt bij de gemeente of er vergunningen nodig zijn voor jouw droomproject, vraagt offertes aan en bepaalt samen met jou welk budget noodzakelijk is om het project te kunnen realiseren. Dream Builder werkt daarbij op basis van regie waarbij de daadwerkelijk gemaakte man-uren en materiaalkosten in rekening worden gebracht. Remco is een echte perfectionist en wil dat alles gemaakt wordt zoals hij in zijn hoofd heeft. Als er iets niet naar zijn zin is of de vakman vindt het te lastig, dan zal hij niet schromen om zijn handen vuil te maken. Alles om jouw droom uit te laten komen.

Droom gerealiseerd

Het succesvol opleveren van jouw droom vindt Dream Builder het mooiste. Je droom immers is gerealiseerd en het genieten kan beginnen. Heb jij ook een langgekoesterde droom? Daag dan Dream Builder uit om deze voor jou te realiseren.

Dream Builder
Madernarode 65, Zoetermeer
T 06-51534200
www.dreambuilder.nl

Fotografie: Marc de Jong