Ineke’s Mode: Het seizoen van veel warmte en comfort staat voor de deur

0
4100

Ineke’s mode is al meer dan 40 jaar een begrip in Capelle aan den IJssel op het gebied van trendy damesmode voor de modieuze vrouw. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant en kennis van zaken is kleding kopen hier nog een echt feestje. Met kwalitatief mooie merken als Gardeur, Mac, s Oliver en Comma in alle prijsklassen wordt een brede doelgroep van jong tot oud bediend. Bovendien bent u ook voor een feestelijke outfit aan het juiste adres.

Klant staat centraal

Volgens Liesbeth Verheij staat bij Ineke’s Mode de klant centraal. En daar hoort uiteraard advies op maat bij. “Mensen stellen het namelijk nog altijd op prijs wanneer zij professioneel geholpen worden. Je merkt dat veel mensen moeite hebben om leuke combinatie samen te stellen of niet weten welke kleuren het beste tot zijn recht komen. Veel vrouwen laten zich bovendien in hun keuze voor mode leiden door hun leeftijd en niet door wat er bij hun past en wat ze prettig vinden”, legt Liesbeth uit. “Waar voelt u zich ‘happy’ in. Wij kijken meer naar wat voor type u bent. Types veranderen namelijk niet. De kleur van uw haar en uw maat zijn dus van ondergeschikt belang. Wij laten ook niemand de deur uitgaan met iets wat niet goed past. Over smaak valt niet te twisten, maar wanneer een kledingstuk gewoon niet goed zit, dan leggen we dat uit en komen we met alternatieven. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat een klant liever een eerlijk antwoord heeft, dan zich voortdurend naar de mond laat praten. Juist deze adviesfunctie zorgt ervoor, dat wij een zeer groot en loyaal klantenbestand hebben.” Volgens Liesbeth heeft zij een mooi beroep. “Het leukste is het wanneer klanten binnenkomen en alleen zeggen dat ze voor een bepaalde gelegenheid iets nodig hebben en ons de vrije hand laten. Maar natuurlijk helpen we u ook als u reeds een duidelijk beeld voor ogen heeft.”

Brede collectie

De brede collectie damesmode met aansprekende merken wordt doorlopend vernieuwd en aangevuld. “Zo hebben we bijvoorbeeld elke maand een aanvulling op de collectie vanuit s Oliver”, legt Ineke uit. “En passen we bijna wekelijks onze etalage aan met nieuwe setjes en combinaties. Zien is immers verkopen.” Uiteraard heeft Ineke’s Mode ook een tijdloze basiscollectie van onder meer broeken in zwart, wit en grijstinten. Het vinden van een goede broek is volgens Liesbeth erg moeilijk. Een broek moet namelijk gewoon goed zitten en u wilt geen compromis sluiten. “De collecties van Gardeur en Mac bieden dan uitkomst. Deze broeken hebben een goede pasvorm en hebben voor ieder figuur en ieder model een geschikte maat.”

Seizoenstips

“Wij zien momenteel veel tegenstrijdigheden binnen een outfit: een nette hoogglans satijnen blouse op een versleten spijkerbroek met een grof gebreid vest erover.” De winkel hangt nu vol met veel grove breisels, veel harige wollen, maar ook aaibare kunststoffen. Ijsbeerachtige jassen, vesten en blazers hebben allemaal een heel winterrijke uitstraling met warme lagen waar u uzelf heerlijk mee kunt omhullen. Liesbeth ziet dan ook veel overeenkomsten in de collecties bij haar in de winkel en die van woonwinkels. Dit winterseizoen heeft Ineke’s Mode opvallend veel glimmende details. Broeken hebben bijvoorbeeld een glanzende coating, van koper tot goud. “Die ontwikkeling is komen overwaaien vanuit de woonwinkels”, legt Liesbeth uit. “Normaliter zie je trends eerst in de mode en dan pas in het interieur terug.” Verder hebben veel truien een gouden knoopje of een zilverdraadje er doorheen geweven. En er zijn veel leerachtige looks en broeken met nepleren afgewerkte zijnaden. De trend zit hem volgens Liesbeth niet alleen in materialen mixen, maar ook in het combineren van prints. “Dierenprints zijn vrij invoudig te combineren met andere prints, mits het maar binnen een beperkt kleurenpalet zit, verder zijn er geen regels aan het printfeest van dit seizoen verbonden. Niet alles hoeft te matchen!”

Meer weten?

Wilt u er doordeweeks én tijdens de komende feestdagen trendy en modieus uitzien, breng dan een bezoek aan Ineke’s Mode en laat u adviseren door Ineke, Liesbeth en hun collega’s. Ineke’s Mode is gevestigd aan de Bermweg in Capelle aan den IJssel.