Adriaanse Tom: ‘Schoenreparatie en Sleutelservice’ horen bij de Koperwiek

0
4014

Wie schoenreparatie zegt of sleutels wil dupliceren en straks misschien ook de schaatsen weer uit het vet heeft gehaald om te laten slijpen, die denkt verder niet na en gaat meteen naar Adriaanse Tom in Stadscentrum De Koperwiek. Een ambachtelijke schoenmakerij die al bijna een halve eeuw actief is binnen de Capelse Ondernemerskring en sinds kort te vinden tussen Big Bazar en Eko Plaza.

Afgelopen zomer verhuisde de winkel naar een nieuwe locatie binnen De Koperwiek en vestigde zich tussen de Big Bazar en Eko Plaza op nr. 6. Het is een aantrekkelijke winkel geworden met een open uitnodigende pui.

Gildeschoenmakerij

Aan de gevel prijkt het bekende beeldmerk van de Gildeschoenmakerij. Dat betekent dat u te maken hebt met een erkende vakschoenmakerij, die uw schoenen zoveel mogelijk terugbrengt in de originele staat. Daarvoor staan de originele materialen van Van Bommel, Van Lier en Greve tot onze beschikking en ook voor kofferreparaties (Samsonite) en reparaties aan tassen hebben wij de juiste apparatuur. Verder verkopen wij een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten en allerlei accessoires.

Sleutelservice uitgebreid

Het maken van sleutels en duplicaatsleutels is Adriaanse Tom eveneens toevertrouwd. U kunt terecht voor gewone sleutels maar ook certificaatsleutels en autosleutels met chip of transponder.

Graveerproducten

Behalve dat u bij deze ‘meester schoenmaker’ terecht kunt voor de meest uiteenlopende zaken om uw schoenen in een topconditie te houden, bieden wij u tevens een complete collectie naamborden en -platen aan, die u geheel naar wens en eigen inzicht kunt invullen en bestellen. Voor het slijpen van scharen, messen en schaatsen beschikken wij eveneens over de modernste apparatuur.

Adriaanse-Tom
Winkelcentrum De Koperwiek
Telefoon: 010-4501928
www.adriaanse-tom.nl