Babyhuis Teuntje Pluis: ‘alles voor uw baby’

0
4342

Bij Babyhuis Teuntje Pluis in Capelle aan den IJssel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw baby. Tegen de beste prijs, een uitstekende service, persoonlijk advies en bovendien 24/7 bereikbaar. Teuntje Pluis maakt uw (aanstaande) ouderschap niet alleen leuker, maar ook comfortabeler en makkelijker. Van een wiegje tot een complete babykamer, van rompertjes tot badjasjes, en voor binnen en buiten. Bij Babyhuis Teuntje Pluis slaagt u altijd.

Teuntje Pluis biedt volgens Kjersti Boonstoppel een compleet, inspirerend en betaalbaar assortiment op het gebied van verzorging, slapen, speelgoed en cadeaus tot en met babykleding tot maat 86. “Daarnaast hebben wij trendy kinderwagens, complete babykamers en diverse accessoires als dekentjes en lampen om een babykamer leuk aan te kleden.” Kjersti stelt zelf haar collecties samen en heeft daarbij vooral gekozen voor merken die je niet overal tegenkomt. Een groot deel van de collectie wordt dan ook ingenomen door producten van Spaanse bodem. “Deze kleding zit niet alleen lekker, maar is bovendien erg goed afgewerkt. Baby’s worden in Spanje altijd zo leuk aangekleed. Het zijn dan echte poppetjes. Wat dat betreft doen we dat hier in Nederland heel anders en functioneler.”

Ontstaan Teuntje Pluis

Als aanstaand moeder komt er volgens Kjersti ontzettend veel op u af en u ziet al snel door de bomen het bos niet meer. “Des te meer wil je geholpen worden door iemand die veel kennis heeft, het werk leuk vindt en je goed probeert te helpen. “Toen ik zelf zwanger was van mijn dochtertje struinde ik bijvoorbeeld alle grote babywinkels af op zoek naar de nodige en leuke babyspulletjes. Het is immers één van de leukste periodes in je leven en dat wil je ook ervaren in de winkels. Ik merkte echter dat eerlijk en persoonlijk advies, goede service en net dat stukje ‘extra’ ontbrak bij veel ketens.” Van daaruit is twee jaar geleden Babyhuis Teuntje Pluis ontstaan, een gezellige, boetiekachtige babywinkel met goed en eerlijk advies. Aan de grote tafel midden in de ‘boetiek’ kunnen aanstaande ouders onder het genot van een kopje koffie of thee hun wensen en ideeën kenbaar maken.

Webshop

“Op teuntjepluis.nl houden we je daarnaast altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties”, vertelt Kjersti. “Onze online shop is bovendien altijd open. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bestel dus eenvoudig online wat je nodig hebt voor je kindje en je krijgt alles thuisbezorgd.” Kjersti merkt dat de combinatie van een webshop en een fysieke winkel een heuse meerwaarde is. “Veel mensen kijken online en als ze in de buurt wonen, dan komen ze vaak gewoon langs om alles zelf te bekijken.” Als extra service biedt Teuntje Pluis de mogelijkheid aan om een online wensenlijstje samen te stellen. Hiermee kunnen vrienden en familie een geschikt cadeautje voor u uitzoeken. Handig voor de babyshower of een verjaardag.

Uitstekende service

“Net als jij vind ik het belangrijk dat je goed wordt geholpen. Als jij namelijk tevreden bent, dan ben ik het ook”, vertelt Kjersti. “Natuurlijk kan het gebeuren dat je aankoop niet helemaal is wat je ervan had verwacht of dat de maat niet goed is. Je kunt in dat geval de product(en) die je in de winkel of via de webshop hebt gekocht, in de originele verpakking en mét de kassabon binnen 14 dagen ruilen of retourneren.”

Cadeaubon

Wilt u iemand zelf een product laten uitzoeken? Dan kunt u een Teuntje Pluis cadeaubon kopen. U kunt zelf bepalen welk bedrag u cadeau geeft met een maximum van 150 euro. De Teuntje Pluis cadeaubon is verkrijgbaar in de winkel in Capelle aan den IJssel en via de webshop. “Wanneer u via de webshop een cadeaubon bestelt, dan zorgen wij ervoor dat deze naar de ontvanger wordt gestuurd.”

Bent u een aanstaande moeder en wilt u graag persoonlijk en eerlijk advies? Of zoekt u een leuk cadeau voor een babyshower of de verjaardag van uw kleinkind? Stap dan gewoon eens binnen bij Teunje Pluis.

Babyhuis Teuntje Pluis
Kanaalweg 50, Capelle aan den IJssel
T. 06-47886006
www.teuntjepluis.nl

Fotografie: Joke Schut