Super Remie: Haal meer uit je Mac!

0
3384

In het huidige internettijdperk is het maar moeilijk om alle veranderingen bij te houden. Ondanks dat er ontzettend veel mogelijk is, hebben mensen vaak geen idee wat ze eigenlijk allemaal met hun Apple-apparatuur kunnen doen. Super Remie ziet het als zijn taak om jou erbij te helpen het maximale uit je apparatuur te halen en zichzelf daarin bovendien misbaar te maken. Het is de bedoeling dat jij, als Super Remie weer weg is, zelfstandig met je spullen aan de slag kunt. Eén waarschuwing: zijn enthousiasme is aanstekelijk!

De Apple-technologie staat volgens Remie Cremers van Super Remie bekend om het gebruiksgemak, en ook beginners kunnen er snel en intuïtief mee leren werken. De technologie van Apple staat daarbij creativiteit nooit in de weg. Toch merkt Remie dat er meer dan ooit behoefte bestaat om de eindeloze mogelijkheden te doorgronden. Na een carrière bij Amac besluit Remie voor zichzelf te beginnen. Als Super Remie geeft hij nu advies, support en workshops daar waar de nood het hoogst is. Ondanks dat Super Remie een superheld is, spreekt hij overigens ook gewone-mensentaal. Je hoeft zelf dus geen Apple-nerd te zijn om hem te kunnen begrijpen.

VAN NERD NAAR APPLE-NERD

Remie wilde als kind al alles van een apparaat weten. “Mijn eerste stereotoren haalde ik helemaal uit elkaar en ik wist van ieder knopje en schuifje wat het deed.” En op de MTS stelde hij zelf computers samen. Toen hij een paar jaar geleden zijn eerste MacBook met een glazen trackpad kocht, was hij direct verkocht. Inmiddels koopt hij ieder jaar een nieuwe iPhone en kent hij alle geheimen en mogelijkheden van de verschillende Apple-producten. Hij noemt zichzelf dan ook gekscherend een Apple-nerd. “Maar dan wel een nerd die goed kan uitleggen en communiceren”, zegt Remie met een brede glimlach. Als docent wiskunde en communicatiemanagement is hij namelijk niet alleen technisch onderlegd, maar ook didactisch sterk.

ADVIES BIJ DE AANSCHAF

Ben je van plan om een Apple-product aan te schaffen en wil je het direct goed en compleet doen, dan kun je Super Remie inschakelen. Hij adviseert jou bij het aanschaffen van Apple-apparatuur, draadloze oplossingen, internet, televisie, huisautomatisering enzovoorts. Als jij zegt wat je wilt, dan vindt Super Remie de beste oplossing. Dit scheelt jou al snel de aanschaf van onnodige accessoires en opties, want Super Remie is onafhankelijk en hoeft geen verkooptargets te halen. “Mijn advies wordt dus meestal direct terugverdiend”, legt de superheld uit Amersfoort ons uit.

SUPPORT BIJ HET GEBRUIK

Naast advies voor bij de aanschaf van jouw nieuwe Apple-product is het natuurlijk mogelijk dat je als bestaande Apple-gebruiker tegen een probleem aanloopt. Dan kun je natuurlijk proberen zelf een oplossing te zoeken, maar met het inschakelen van Super Remie verdwijnt jouw probleem als spreekwoordelijke sneeuw voor de zon. En dat zonder de frustratie dat jouw Apple-apparatuur niet doet wat jij wilt. Hij zorgt ervoor dat de apparatuur snel weer werkt en gaat niet weg voordat je weet hoe je zulke problemen in de toekomst zelf kunt oplossen of voorkomen. “Ik wil mezelf daarbij misbaar maken”, benadrukt de bescheiden superheld. En heb je achteraf nog vragen, dan kun je tot 30 dagen na het laatste bezoek gebruik maken van de gratis Superhelden terugbelservice.
Trainingen en workshops
Ben je al vastgegroeid aan je iPad, maar heb je er toch een haat-/liefdeverhouding mee? Dan helpt Super Remie jou in een aantal sessies naar ‘the next level’ en dat in gewone-mensentaal, zoals je gewend bent van Super Remie. De iPad bedienen zonder het gebruik van de homeknop en nog sneller ook? Als je dit kunt, dan wordt het echt allemaal heel makkelijk. Daarnaast kun je ook voor workshops op maat bij Super Remie terecht.

PERSOONLIJK EN DICHTBIJ

Zoals je van een superheld mag verwachten is ook Super Remie binnen no-time bij jou. En het fijne is dat hij niet alleen tijdens kantooruren werkt, maar flexibel is en langs komt wanneer het jou uitkomt. Dus wil jij ook draadloos kunnen printen? Je contacten en documenten nooit meer kwijt raken? Overal in huis draadloos kunnen genieten van video’s, muziek en foto’s? Buitenshuis je eigen bestanden kunnen benaderen? Neem dan nu contact op met Super Remie en hij komt daar waar de nood het hoogst is.

MEER INFORMATIE
06 47080650
www.superremie.nl