‘Still going strong’

0
3476

Automobielbedrijf Charles Serry is al meer dan veertig jaar een toonaangevend en gerespecteerd dealer in de Gooi- en Vechtstreek. Sinds 1994 vertegenwoordigt het bedrijf bovendien het innovatieve en vooruitstrevende merk Land Rover met succesvolle modellen als de Range Rover Evoque en de Range Rover Sport. Vanaf 1 januari 2015 kunt u ook de nieuwe Discovery Sport in de showroom bewonderen.

Na lange tijd geen vertegenwoordiging te hebben gehad in het verzorgingsgebied Hilversum/het Gooi, krijgt in 1994 het merk Land Rover weer een officiële vertegenwoordiging. Automobielbedrijf Charles Serry (toen nog Bedrijfswagens Serry Koole) begint volgens Commercieel Directeur Harold de Vries met een jaardoelstelling van 25 Land Rovers aan een nieuw automotive hoofdstuk in haar dan 24-jarige bestaansgeschiedenis. Dat het merk Land Rover wereldwijd op het punt van een ommekeer stond, door de introductie van de new Range Rover in september 1994, is geschiedenis. Echter ook voor ACS betekende de komst van het Land Rover dealerschap en de introductie van de new Range Rover in 1994 een keerpunt. ACS maakte vanaf het begin een vliegende start en verkocht het dubbele aantal van de doelstelling en in 2001 betrekt ACS een nieuwe behuizing. In de jaren daarna vinden er ingrijpende veranderingen plaats aan het modellen gamma bij Land Rover met de introductie van een compleet nieuwe productlijn.

STILL GOING STRONG

“Wist u overigens dat van de eerste Land Rover uit 1948 nog meer dan tweederde in gebruik is”, vertelt Harold. “En vele onder de meest extreme condities en op de meest onherbergzame plekken op aarde. De originele Land Rover van 1948 was namelijk ingenieus ontworpen en ontwikkeld voor extreme capaciteiten en kracht. Met zijn bijzonder robuuste constructie en praktische kenmerken als korte overhangen vóór en achter, was hij direct vanaf de productielijn geschikt voor de zwaarste off-road-omstandigheden op aarde.” Tegenwoordig zijn deze kwaliteiten nog steeds een even belangrijk onderdeel van wat een Land Rover 66 jaar geleden al uniek maakte. Voorbeelden van deze visie zijn volgens Harold de Vries de compacte Range Rover Evoque, de volledig aluminium Range Rover en de Range Rover Sport. “En vanaf januari zal de nieuwe Discovery Sport verkrijgbaar zijn. Hiermee blijven we een vooraanstaande positie op het gebied van geavanceerd design innemen.” De nieuwe Discovery wordt door velen gezien als de opvolger van de Freelander, maar dat klopt volgens Harold niet helemaal. “De nieuwe Discovery Sport is de eerste in een nieuwe generatie van Land Rover SUV-design. Qua positionering wil Land Rover namelijk toe naar drie lijnen met diverse modellen. Zo is en blijft de Defender een echte cultheld en richten de Discovery en de Range Rover zich meer op een sportief publiek en ondernemers.

EXTRA DIENSTEN VAN LAND ROVER

Niet alleen voor een nieuwe Land Rover, maar ook voor uw bestaande Land Rover bent u bij ACS aan het juiste adres. “Uw Land Rover is namelijk niet zomaar een auto”, legt Harold uit. “Het is een stukje van uzelf. Niemand begrijpt dat beter dan wij. Daarom ondersteunen wij u met een programma nuttige diensten. Zodat u volop van uw Land Rover kunt genieten. Daarbij kunt u denken aan een flexibel afspraaksysteem waarbij wij uw auto onderhouden wanneer u dat het beste uitkomt. En uiteraard is uw auto in de betrouwbare handen van een team door Land Rover opgeleide experts.” Tijdens korte reparaties kunt u bovendien in de comfortabele showroom wachten onder het genot van een kopje koffie of thee en gratis gebruik maken van het wifi-netwerk. “Bij langer onderhoud regelen wij voor u vervangend vervoer of kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

NIEUWE DISCOVERY SPORT

De nieuwe Discovery Sport combineert een rank en aërodynamisch silhouet met legendarische Land Rover capaciteiten en een flexibel interieur. Door zijn direct herkenbare silhouet en prachtig gevormde carrosserievlakken is een auto ontstaan met een sterk emotioneel karakter. Dit is een moderne, relevante en onweerstaanbare auto met een onmiskenbaar Discovery DNA, maar dan met een visie op de toekomst. Het onweerstaanbare exterieurdesign wordt voortgezet in een interieur met een krachtige ontwerptaal van horizontale en verticale lijnen. Dit wordt aangevuld door strakke oppervlakken, prachtige afwerkingen en hoogwaardige bekledingen, inclusief de optie van premium leder. De nieuwe Discovery Sport staat vanaf januari bij Automobielbedrijf Charles Serry in de showroom. Bekijk de ‘trailer’ vast op http://newdiscoverysport.landrover.com.

Automobielbedrijf Charles Serry ACS
Oscar Romerolaan 2, Hilversum
T 035-6261360
www.acs-hilversum.nl

Fotografie: Nico Brons