Afslankstudio Gracili: Voor afvallen én pijnverlichting!

0
3480

Of u nu veel gewicht kwijt wilt raken, slechts plaatselijk iets vet wilt verliezen of een stevigere huid en slankere contouren wilt, bij afslankstudio Gracili staan uw wensen centraal. In een gratis intake bespreekt Marijke Eijgenraam van Gracili uw wensen en kijkt welke methode voor u het meest geschikt is. Daarnaast bent u bij Gracili aan het juiste adres voor een pijnverlichtende methode tegen onder meer reuma, artrose en fibromyalgie.

BAILINE: EFFECTIEF AFVALLEN EN FIGUURVERBETERING

Bij afslankstudio Gracili is onder meer de Bailine methode mogelijk. Dit is de succesvolle methode voor een slanker figuur. “Deze methode komt uit Scandinavië en bestaat al meer dan 40 jaar”, vertelt Marijke Eijgenraam van afslankstudio Gracili. “De behandeling vindt plaats terwijl je ligt op een comfortabel bed in een privécabine. Door de training met de simulator worden jouw spieren op intensieve wijze getraind met vele elektronische impulsjes. Jouw spiermassa gaat hierdoor toenemen waardoor de vetverbranding omhoog gaat. Vet op jouw lijf gaat plaatsmaken voor spiermassa, hetgeen aanzienlijk compacter van omvang is waardoor jouw figuur slanker wordt. Daarnaast wordt de doorbloeding goed gestimuleerd en mede door de toegenomen spiermassa zul jij je energieker voelen.”

CRYOLIPOLYSE

Cryolipolyse is de naam van de techniek die door diepe koeling van de huid de vetcellen beschadigt waardoor zij geleidelijk afsterven. Eenmaal afgestorven vetcellen komen niet meer terug. “Wij werken met de Coolipo Twin. Dit is medisch geklassificeerde apparatuur waarmee meerdere toepassingen mogelijk zijn.” In de volksmond wordt de techniek volgens Marijke ook wel het bevriezen van vetcellen genoemd. “Tijdens een gratis en vrijblijvende intake nemen wij uitvoerig met je door wat de behandeling inhoudt, kijken we of er geen medische bezwaren zijn en geven wij voedingsadvies om te zorgen dat de vrijgekomen vetten daadwerkelijk door verbranding het lichaam verlaten.” Bij thermo-cryolipide komt er geen operatie aan te pas. U houdt dus geen littekens aan een behandeling over, terwijl het resultaat net zo blijvend is als liposuctie.

LYMFEDRAINAGE

Het lymfevatenstelsel is verantwoordelijk voor de vochthuishouding. Indien er in dit vatenstelsel vernauwingen of blokkades optreden, dan belemmert dat de afvoer van afvalstoffen en hopen deze zich op in met name uw bovenbenen. “Lymfedrainage (of compressietherapie) is de oplossing als je last hebt van plaatselijke ophopingen van vet en/of vocht al dan niet in combinatie met stevige bovenbenen met cellulite vorming. De behandeling is zeer aangenaam”, legt Marijke ons uit. “Je ligt met bovenkleding aan in een soort grote tuinbroek. Deze broek bevat vele compartimenten die afwisselend onder druk worden gezet. Zo ontstaat er een opwaartse stuwing die een boost geeft aan jouw bloed- en lymfecirculatie en tevens het metabolisme stimuleert.”

SLINC VOEDINGSPROGRAMMA

Heeft u behoefte aan meer leidraad bij uw wens af te vallen? “Met het Slinc voedingsprogramma en jouw wekelijkse bezoek aan de studio gaat dat lukken”, aldus Marijke. “Je maakt voor elke maaltijd de keus uit koolhydraat- en caloriebeperkte voeding en neemt ter aanvulling per maaltijd twee voedingssupplementen. Deze supplementen zijn ontwikkeld door een team van orthomoleculair geschoolde artsen en is exact afgestemd op de voeding die je mag nemen tijdens het Slinc voedingsprogramma. Door de aanvulling met de supplementen krijg je geen tekort aan vitaminen of mineralen.” Daarnaast bevatten de supplementen volgens Marijke voldoende voedingsvezels om te voorkomen dat u een hongergevoel zult ervaren alsmede hoogwaardige aminozuren zodat uw gewichtsverlies niet ten koste van uw spiermassa zal gaan. “Bij jouw wekelijkse bezoek aan de studio meten we jouw gewicht en de samenstelling van jouw gewicht. Zo hebben we een goed inzicht of je daadwerkelijk vetten aan het verliezen bent. Bij aanvang van de kuur wordt bovendien een plan van aanpak gemaakt dat regelmatig wordt geëvalueerd.” Veel deelnemers combineren het bezoek aan de studio met een Bailine sessie om in korte tijd de spieren intensief te trainen en ongewenst verlies van spiermassa tegen te gaan.

DETOX VOETBADEN

Last van vermoeidheid, burn out, depressieve of lichamelijke klachten? De oorzaak kan liggen in een te grote opslag van gifstoffen inuw lichaam. Denk daarbij aan de schadelijke invloed van roken (ook van huisgenoten), alcohol, medicijngebruik, uitlaatgassen, straling van onder meer mobiele telefoons, maar ook bestrijdingsmiddelen op voeding en chemicaliën en metalen uit leidingwater. Door deze afvalstoffen uit uw lichaam te onttrekken, gaan allerlei lichamelijke processen aanzienlijk gunstiger werken waardoor uw energie niveau aanmerkelijk toe gaat nemen en u bij heel veel klachten baat ondervindt. “Gedurende detox sessies van ruim een half uur zit je met jouw voeten in een warm voetbad. In dit bad bevindt zich een watermodule die aangestuurd wordt door apparatuur die werkt met ionisatie en frequenties. Voor een goed resultaat is het van belang om bij aanvang van de kuur twee á drie keer per week een voetbad te nemen.”

PIJNVERLICHTING

Heeft u last van reuma, lage rugpijn, fibromyalgie of andere chronische pijnklachten? Elektrotraining van Bailine kan verlichting bieden bij deze klachten! “Met behulp van onze elektro-simulator trainen we gericht die plekken op jouw lichaam waar je chronische pijnklachten ervaart. De elektrosimulator imiteert het natuurlijk proces van de menselijke zenuwen en spieren. We plaatsen de pads op de juiste spiergroepen en door de kleine impulsjes wordt de spieractiviteit verhoogd. De impulsjes zorgen voor een ritmische wisselwerking tussen spanning en ontspanning, terwijl je ontspannen en comfortabel ligt in een privécabine. Zo wordt jouw lichaam niet belast maar kan het juist ontspannen. Regelmatige herhaling van de training loont! De spierzenuw zal merkbaar in kracht en dikte toenemen.”

VERGOEDING MOGELIJK

Doordat eigenaresse Marijke Eijgenraam van Afslankstudio Gracili gediplomeerd Gewichtsconsulente is, en aangesloten is bij beroepsvereniging BGN, worden kosten van consulten door veel verzekeraars vergoed via de aanvullende dekking. Informeer vrijblijvend of uw verzekeraar ook vergoeding biedt.

Afslankstudio Gracili
Koningin Wilhelminalaan 1, Amersfoort
T 033-8876699
www.gracili.nl