Daily Design: ‘voor de mooiste cadeaus en woonaccessoires’

0
3633
Daily Design

Bent u zoek naar een leuk cadeau voor de komende feestdagen of een verjaardag? Wilt u uw interieur aanvullen met mooie woonaccessoires? Of wilt u uw eettafel met de kerstdagen in het verschiet feestelijk aankleden? Dan bent u bij Daily Design in Amersfoort-Hoogland aan het juiste adres.

Nergens in de wijde omgeving is er een winkel met zoveel leuke, originele cadeaus, relatiegeschenken en woonaccessoires te vinden als in Hoogland. Daily Design, dat al 9 jaar bestaat en is gevestigd in het pand van Kok Wooncenter, staat volgens Pauline Meijer vooral bekend om haar veelzijdige collectie en vernieuwing. Samen met shopmanager Astrid Folkertsma en styliste Jolanda Vriens runt Pauline deze originele cadeau- en interieurwinkel. “We proberen altijd vernieuwend te zijn en de trends te volgen. En dat zie je terug in alle facetten van de manier waarop wij ondernemen. Wij willen graag een glimlach op het gezicht van de mensen toveren als ze hier binnen lopen.” Elke bezoeker die de winkel binnenkomt kan dan ook rekenen op een persoonlijk en warm ontvangst en een lekker kopje koffie.

BREED ASSORTIMENT

Met unieke cadeau- en designproducten en een ruim assortiment van kwaliteitsmerken op het gebied van wonen, koken, wellness en tuin vindt u bij Daily Design alles voor in en om het huis. “Wij staan voor een mix van stijlen. Door de winkel heen vind je ook steeds voorbeelden van hoe je stijlen, kleuren en materialen kunt combineren tot een sfeervol geheel”, aldus Astrid. Hoewel de gehele winkel bij Daily Design regelmatig opnieuw gestyled wordt om u inspiratie te geven, wordt u ook aangespoord zelf naar harte lust te combineren.

TRENDS

Volgens styliste Jolanda, die zowel bij Daily Design als Kok Wooncenter de styling verzorgt, is dit seizoen koper één van de trends. “Glimmende accessoires zijn nu helemaal in en koper voegt iets warms aan je interieur toe. Meerdere designers en merken hebben de trend inmiddels opgepikt. Zo heeft House Doctor volop koper in het assortiment.” Een andere trend is Nordic Design. Ferm Living en Bloomingville zijn vertegenwoordigers van deze stroming. Mix & Match uw eigen stijl met landelijk en design. Met reproducties van fantastische producten uit vervlogen tijden levert onder andere HK Living kasten, stoelen, kussens, lampen, servies, vazen, kandelaars en tuinaccessoires.” Voor de komende feestdagen is volgens Astrid de Snacklight van Fatboy een aanrader. Het is een perfect dienblad in diverse kleuren. Door het sfeervolle lampje en de extra schaaltjes perfect te gebruiken bij de komende feestelijke dagen en party’s.

WEBSHOP

Daily Design heeft naast de winkel ook een geavanceerde webshop. Hierdoor kunt u ook eenvoudig vanuit uw luie stoel een leuk cadeautje voor uw partner of voor onder de kerstboom kopen. Alle producten die online worden besteld worden overigens gratis prachtig ingepakt en in de regel binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd. U kunt uw bestelling natuurlijk ook persoonlijk in de winkel ophalen. “Wij zorgen dan dat uw bestelling klaar staat.”

Daily Design
Hamseweg 18, Amersfoort/Hoogland
T. 033-4673675
www.dailydesign.nl

Fotografie: Nico Brons