5 tips om de ultieme get-away te plannen met de boys

0
1011
5 tips om de ultieme get-away te plannen met de boys

Weekendje weg met de boys? Dit kan een zeer leuk idee zijn, vooral als je last hebt van stress en samen gezellige momenten wilt ervaren in een nieuwe omgeving. Een get-away kan therapeutisch werken zodat lichaam en geest meer in balans zijn. Plan de ultieme get-away met je vrienden door gebruik te maken van de onderstaande 5 tips.

Tip 1: Kies de bestemming

Bepaal ten eerste waar de reis naartoe gaat. Een get-away met je vriendengriep kun je het beste samen plannen. Het zou geweldig zijn om samen nieuwe plekken, culturen en landschappen te ontdekken, zowel dichtbij huis als op verre bestemmingen. Let op dat er genoeg te doen is op de bestemming die jullie kiezen. Tijdens de avonduren kunnen jullie in het hotel nog wedden in een geen account casino.

Tip 2: Prik een datum

Kies samen de ideale datum voor jullie get-away, het liefst een aantal weken van tevoren. Houd rekening met hoog en laag seizoen, aangezien de prijzen dan enorm kunnen verschillen en de accommodaties volgeboekt zijn. Bepaal naast de datum ook de lengte van jullie verblijf. Blijven jullie 1 nachtje, een heel weekend of gaat het om een aantal dagen? Wil je de bestemming echt goed leren kennen, blijf dan minstens 2 nachten.

Tip 3: Hoe reis je ernaartoe?

Maak een vergelijking van de verschillende manieren waarop jullie de bestemming gaan bereiken en wat voor vervoersmiddelen er worden gebruikt. Bepaal of jullie de auto nemen, de trein, de bus of het vliegtuig. Elk vervoersmiddel heeft andere voor- en nadelen. Ook hierbij geldt dat je er vroeg bij moet zijn, vooral als je goedkope huurauto’s of vliegtickets wilt scoren.

Tip 4: Bepaal het budget

Ga van tevoren na wat jullie kwijt kunnen aan de get-away. Niet iedereen heeft hetzelfde budget, dus hou rekening met het delen van bepaalde kosten. Probeer zo goedkoop mogelijk te reizen, eten en overnachten als jullie budget niet bepaald ruim is. Zo blijft er meer geld over om leuke bezienswaardigheden te bezoeken.

Tip 5: Maak een planning

Begin met het maken van een planning. Met een planning kun je ook bepalen wat je allemaal gaat doen als je eenmaal aangekomen bent. Heb je geen tijd om de reis te plannen? Dan kun je ook een georganiseerde tour boeken op de bestemming zodat jullie zoveel mogelijk van het land kunnen zien en ervaren.