Spel en plezier op de piste In het Cavallino Bianco is de skivakantie genieten voor het hele gezin

0
1048
Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel

Skiën betekent voor kinderen dolle pret in de frisse lucht. Vooral als ze worden begeleid door gespecialiseerde skileraren. Het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel staat bekend als het beste familiehotel ter wereld (Tripadvisor). Het is dus niet meer dan normaal dat de service ook geweldig is als het om skiën gaat. Elke skileraar is speciaal opgeleid om met kinderen te werken. Er zijn al leeftijdsgerichte cursussen voor de allerkleinsten vanaf drie jaar. In het skipark voor beginners direct naast het hotel kunnen beginnende skiërs hun eerste pogingen wagen op “veilig terrein”. In het hotel bevindt zich een goed uitgeruste skiverhuurder. De kinderen gaan ‘s morgens in kleine groepjes op weg, gezellig keuvelend, en komen ‘s avonds vol energie terug. Dan hebben ze mama en papa veel te vertellen over hun successen en ervaringen in de sneeuw. De grote eindrace is het hoogtepunt voor de kleine ski-sterren en hun families. Op 27 november 2022 opent het Cavallino Bianco het winterseizoen. De skiliften op de Seiser Alm gaan op 7 december 2022 open, in het Grödnertal/Val Gardena begint het skiseizoen al op 3 december 2022.

Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel

Het Dolomiti Superskigebied, dat bestaat uit twaalf skigebieden met 450 liften en een trotse 1.200 kilometer aan pistes, is te bereiken vanuit Gröden. Vanaf het Cavallino Bianco is het voor de skiërs maar een paar minuten tot de piste. Bij gezinnen zijn vooral de zonnige, brede pistes van de Seiser Alm populair. Dankzij de uitgebreide kinderopvang van het hotel voor baby’s tot tieners hebben ouders vrije tijd voor zichzelf en kunnen ze zorgeloze skidagen doorbrengen. Gezinnen die van de sneeuw houden, kunnen zich in het Cavallino Bianco elke dag verheugen op een nieuw hoogtepunt. De ene dag nemen de gidsen de skiërs mee naar de pistes, de andere dag stappen ze met de natuurliefhebbers op sneeuwschoenen door ongerepte landschappen of verkennen ze het winterwandelgebied. En een leuk ritje met de slee kan ook al voor de kleintjes. Vanuit het Cavallino Bianco kunnen gezinnen de kabelbaan van Raschötz/Rasciesa in slechts enkele minuten te voet bereiken en van daaruit rechtstreeks naar het beginpunt van de rodelbaan gaan.

Wie volop energie heeft getankt in de openlucht en veel van zijn krachten heeft gevergd, keert gelukkig en voldaan terug naar hotel Cavallino Bianco om er te genieten van alle voordelen van dit gespecialiseerde familiehotel. Het hele gezin vindt het heerlijk om te ontspannen in de verwarmende sauna’s en de uitgebreide waterwerelden. In de family pool lounge flakkert het vuur in de haard. Zak heerlijk weg in een waterbed. Het spa-team zorgt voor feelgoodtijd voor alle gezinsleden: van babymassage tot zinnelijke duobehandeling. Van vroeg tot laat wordt er heerlijk gekookt: Zuid-Tiroolse lekkernijen, internationale specialiteiten, 5-gangenmenu’s, biologische kindermenu’s en Family Plates. En er is zelfs een kinderrestaurant met toezicht. In het Lino Land is er altijd iets te doen. In dit kinderparadijs met piratenland en mini-sportarena, legobouwplaats en reuzenpoppenhuis, softplay-speelruimte, theater en nog veel meer wordt elke minuut een avontuur. Voor tieners wordt een speciaal programma aangeboden – van avondwandelingen om sterren te kijken over schaatsen, rodelen en sneeuwschoenwandelen tot een uitstapje naar de zipline op de Monte Pana. In de Family Suites van 25 tot 140 m2 genieten de gezinnen van privétijd.

Het Cavallino Bianco is een gevestigd premium hotelmerk in Italië. De filosofie “It´s family time…live it now”® is gebaseerd op een doordacht holistisch vakantieconcept voor het hele gezin. Hier in het Unesco-wereldnatuurerfgoed Dolomieten breng je met je lieverds onvergetelijke qualitytime door. Zowel indoor als outdoor vinden kinderen een waar paradijs voor spel en plezier. Een gemotiveerd en professioneel team ontfermt zich van ‘s morgens tot ‘s avonds over de geliefde kroost. Op die manier vinden ouders tijd voor ontspanning, voor uitgebreide wellness, voor fitness en uitstapjes naar de bergen.

Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel
Via Rezia 22
39046 St. Ulrich
Italië
+39 471 783333
www.cavallino-bianco.com