Sneeuwpoppen voorop Recht naar de winterpret à la Gorfion

0
1130
Gorfion Familotel Liechtenstein

Zo gezellig als het ‘s winters rond de open haard kan zijn, zo leuk is het ook om met het gezin naar buiten te gaan en frisse lucht op te snuiven. Het Gorfion Familotel Liechtenstein laat groot en klein genieten van alle facetten van de winter: Wellness, spel en plezier, skiën en winteractiviteiten buiten de pistes.

Vanuit het hotel Gorfion kom je direct in de sneeuw voor een winter- of sneeuwschoenwandeling. Een aantal wandelpaden zijn ook ‘s winters geschikt voor kinderwagens. Ga je graag offroad, dan kun je comfortabele kinderdragers lenen in het familiehotel. En voor alle geïnteresseerden zijn er begeleide sneeuwschoenwandelingen langs de mooiste routes van deze wintersportregio. Gezinnen die ook ‘s winters graag wandeltochten maken, vinden uitvoerige informatie aan de receptie van het hotel of op de gastentablet. Op de langlaufloipen in het nabijgelegen Steg zijn langlaufers in harmonie met zichzelf en de natuur. Hotelgasten krijgen aan de receptie gratis twee kaartjes voor de 15 kilometer lange Valüna-loipe. En later op de avond – misschien zijn de kleintjes al in dromenland – nodigt de nachtloipe je tot 21.30 uur uit voor een laatste rondje sporten. Schaatsen op de schaatsbaan, met de slee rijden op de natuurlijke rodelbaan Sücka of op de pistes na het sluiten van de skiliften, een romantische fakkeltocht bij het vallen van de avond of een avontuurlijke lamatrekking door de sneeuw met deze zachtaardige viervoeters? In de omgeving van het Gorfion Familotel Liechtenstein zijn er mogelijkheden te over voor activiteiten met je gezin.

Vrolijke kinderstemmen, gezellige familiemomenten en een ontspannende time-out voor de ouders: daar is het ons van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat om te doen in het Gorfion Familotel Liechtenstein. Elke dag van 9 tot 20.30 uur staan onze opgewekte kinderverzorg(st)ers klaar met leuke activiteiten voor de gezworen vakantiekameraadjes. En ook voor baby’s is er in hotel Gorfion een liefdevolle oppas, zodat mama en papa even kunnen bijtanken. De nieuwe softplayruimte bezorgt de kids veel pret.

In het zwembad van het hotel worden je kids de echte waternimfen van Malbun. De allerkleinsten spetteren in het heerlijk warme water van het kinderplonsbad. En voor de volwassenen is er het saunalandschap: een zone om te wellnessen, van totale rust te genieten en alles los te laten. Fijnproevers waarderen de gastronomische keuken met gerechten op sterrenniveau: van het ontbijtbuffet en de snacks in de middag tot het vijfgangenmenu ‘s avonds. Aan het kinderbuffet mogen de kids zelf uitzoeken wat ze lekker vinden. Talrijke special deals en een mooi programma voor kerst en oudejaar maken de wintervakantie voor gezinnen nog aangenamer.

Meer winterpret (26.11.–16.12.23), aankomst za of zo

Services: 7 nachten, 5% korting + 5% korting met de Happy Card en dus 10% besparen, elke dag gratis kinderopvang, zwembad en wellnesszone, gevarieerd kinderprogramma, voor kinderen maaltijden all-in van ‘s ochtends tot ‘s avonds, voor volwassenen gastronomisch volpension – prijs per volwassene: vanaf 1.122 euro

Gorfion Familotel Liechtenstein
Stubistraße 8
9497 Triesenberg
Oostenrijk
+423 2659022
www.gorfion.li