Beweging in de herfstvakantie met SPORT•GOUDA

0
1145
SPORT•GOUDA

Van 24 tot en met 30 oktober organiseert SPORT•GOUDA weer de leukste beweegactiviteiten voor jong en oud. Er is een gevarieerd beweegaanbod en voor alle leeftijden wat wils. Het beweegspektakel, waterpret in het Groenhovenbad, de spellenkermis & meer! Doen jullie ook mee?

Bewegen in Sportcentrum de Mammoet (0 t/m 12 jaar)

Op dinsdag, 25 oktober is er van 10:00 tot 12:00 uur Ouder & Kind Gym en het Beweegspektakel in Sportcentrum de Mammoet. Klimmen, klauteren, rollen, spelen en gymen. Voetballen, scoren met basketbal, grote matten trefbal, lacrosse én een reuze schommel. Ouder & Kind Gym is er voor kinderen van 0 t/m 5 jaar. Het Beweegspektakel is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Voor deze activiteiten dient vooraf gereserveerd te worden via: www.sportpuntgouda.nl.

Sport & Autisme (6 t/m 15 jaar)

Bewegen is gezond voor iedereen, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Tijdens Sport & Autisme activiteiten gaan we individueel of in kleine groepjes aan de slag met verschillende sport- en spelonderdelen. Op woensdag 26 oktober organiseert SPORT•GOUDA een beweegactiviteit in de Dick van Dijkhal speciaal voor kinderen met autisme in de leeftijdscategorieën 6 t/m 15 jaar. Aanmelden kan via inschrijven@sportpuntgouda.nl. Let op: er is maar plek voor 10 deelnemers dus wees er snel bij.

Waterspektakel in het Groenhovenbad (alle leeftijden)

Het Waterspektakel in het Groenhovenbad op woensdag 26 oktober is gegarandeerd zwemplezier. Je kunt meedoen aan de leukste spellen in het zwembad. Ren je rot in een aquaroller, het SPORT•GOUDA experience center of zwemmen als een zeemeermin. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gewoon recreatief te zwemmen. 

Meiden voetbaltoernooi (v.a. 12 jaar)

Meiden opgelet. Op donderdag 27 oktober is er, in samenwerking met Gro-up Buurtwerk, een meiden voetbaltoernooi in Sporthal de Zebra. Tijdens het zaalvoetbaltoernooi wordt 5-5 gespeeld. Wie strijd er mee voor de winst? Deelname is gratis.

Spellenkermis (4 t/m 12 jaar)

Op vrijdag 28 oktober is er Spellenkermis, iedere vakantie weer een groot succes. Je ontvangt een stempelkaart en door verschillende leuke kleine beweegactiviteiten te doen kun je stempel verdienen. Bijvoorbeeld met boogschieten, touwtrekken & meer. De spellen vinden plaats op twee locaties, namelijk Sporthal de Zebra en Gymzaal Middenmolenlaan, en is gratis toegankelijk.

Kijk voor alle informatie over de herfstvakantie activiteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en voor inschrijven op www.sportpuntgouda.nl.  

SPORT•GOUDA