De Bodega: Méér dan een slijterij!

0
1505
Slijterij Wijnhandel De Bodega

Slijterij en Wijnhandel de Bodega is al meer dan 15 jaar bezig om kwaliteitsdranken te importeren en verkopen in de winkels. Het familiebedrijf startte in Capelle aan den IJssel maar groeide gestaag door een winkel te openen in Nieuwerkerk aan den IJssel in 2016, En in 2020 opende de vestiging in Stolwijk haar deuren.

Onafhankelijk

Leen en Erwin van Wijk hebben besloten om de winkels ‘vrije winkels’ te houden om op deze manier een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Staat uw product er toch echt niet bij? Dan gaan ze op zoek om die ene release of aparte wijn toch voor u te kunnen bestellen. Ook voor feesten ontzorgt De Bodega. Verhuur van tafels, stoelen, biertaps en glaswerk, De Bodega regelt het allemaal voor u.

Eigen import

Door een passie voor mooie producten zijn er ook producten die door Leen en Erwin zelf worden geïmporteerd. Bijvoorbeeld een biologische cognac, mooie port, diverse whisky’s en wijn. Maar er wordt ook bier gebrouwen voor de winkels, zoals een special bittertje voor de winkel in Stolwijk.

Advies op maat

Bij de Bodega geven ze ook graag advies op maat. Zo heeft elk personeelslid de kennis om elke vraag te kunnen beantwoorden. Diner of feestje we helpen u graag. Leen heeft onder andere de opleiding tot vinoloog en liquorist gevolgd. Erwin en Patrick hebben een aantal jaar in de horeca als chef gewerkt. Dit zorgt voor een gouden combinatie. Op het moment van schrijven zijn de heren weer druk met proeverijen. Alle mogelijke dranken passeren hier in het proeflokaal. Whisky, Cognac, Wijn, Port of Speciaal bier, alles is bespreekbaar. Naast de proeverijen in het proeflokaal is het ook mogelijk om deze op locatie bedrijfsmatig of privé te organiseren.

Slijterij Wijnhandel De Bodega

Relatiegeschenken

Natuurlijk verzorgen de heren ook kerst- en relatiegeschenken. Alles van producten met een eigen logo tot producten die speciaal worden besteld. Ook bezorging of verzending verzorgen zij graag.

Wijn&Meer

De winkel in Stolwijk heeft buiten diverse dranken ook nog een bescheiden assortiment aan diverse delicatessen. De heerlijkste bonbons of vers gebakken nootjes. Kortom alles om een mooi geschenk net iets extra’s te geven.

Slijterij Wijnhandel De Bodega
Dorrestein 8, Nieuwerkerk aan den IJssel
Bermweg 296 A, Capelle aan den IJssel
Achter de kerk 2, Stolwijk
www.debodega-vanwijk.nl