BLOK HOVENIERS: tuinspecialist in hart en nieren

0
2549
Blok Hoveniers

Het gerenommeerde hoveniersbedrijf Blok Hoveniers verzorgt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Vakmanschap, inlevingsvermogen en persoonlijke benadering vertalen zich feilloos in een origineel tuinontwerp. Realistisch, waarbij je toekomstige droomtuin direct tot de verbeelding spreekt. BLOK HOVENIERS, al bijna 30 jaar tuinspecialist in hart en nieren.

Als erkend hovenier zijn ze trots om tuinen te ontwerpen en deze te realiseren. Bij elke aanvraag voor een kleine of een grote tuin wordt er eerst een tuinontwerp gemaakt. Nadat de tuin is ingemeten worden in een overzichtsplattegrond alle wensen en adviezen samengesmolten tot één ontwerp. Deze tekening is eventueel ook in 3D zichtbaar zodat je als het ware in je toekomstige tuin alvast kunt rondlopen.

Ontzorgen

Naast tuinontwerp en tuinaanleg is tuinonderhoud een tak van sport die Blok Hoveniers goed beheerst. Met de herfst voor de deur worden er weer volop najaarsbeurten ingepland. Snoeien, gazononderhoud, aanpassen van beplantingen, een greep uit de werkzaamheden waar het najaar zich uitstekend voor leent. Blok Hoveniers neemt alle tuinzorgen graag uit handen.

Blok Hoveniers

Visitekaartje

Voor bedrijven is de tuin rondom het bedrijfspand een visitekaartje. Voor potentiele klanten is het mede bepalend voor een eerste indruk en bestaande klanten worden bevestigd in ideeën over kwaliteit en zorg. Blok hoveniers heeft de afgelopen 30 jaar menig bedrijfstuin gerealiseerd en verzorgt bij veel bedrijven het tuinonderhoud.

Water

Door de klimaatverandering krijgen we vaker uitschieters in regenhoeveelheden met wateroverlast tot gevolg. Met een paar eenvoudige ingrepen wordt voorkomen dat de tuin onder water staat. Blok Hoveniers promoot het onttegelen en vergroenen waardoor het water weg kan stromen in de grond. Een groene oase is overigens niet per definitie een tuin die veel onderhoud nodig heeft! Daarnaast is het mogelijk om infiltratiekratten in de tuin te plaatsen. Hiermee wordt een buffer gecreëerd om grote hoeveelheden water op te vangen waarna het vervolgens langzaam wordt afgegeven aan de grond. Blok Hoveniers speelt in op de nieuwste ontwikkelingen!

Blok Hoveniers

Verlichting hoort thuis in iedere tuin!

Blok Hoveniers is dealer van In-Lite tuinverlichting. De top 3 belangrijkste redenen voor buitenverlichting:

Licht creëert zicht – Het klinkt vrij simpel en dat is het ook: met licht zorg je voor zicht. Over een goed verlicht pad naar de deur lopen, makkelijk het sleutelgat vinden en als je ’s avonds naar buiten kijkt, nog steeds genieten van de mooie tuin waarbij je zelf bepaalt wat je ziet: is het die mooie boom, die fraaie plantenbak of allebei?

Lekker lang buitenleven – Met tuinverlichting creëer je ontspanning! Tot ’s avonds laat heerlijk buiten eten en borrelen of dat spannende boek nog even uitlezen. Als het donker wordt, springt de tuinverlichting automatisch aan!

Veiligheid – Inbrekers houden ervan in het donker te werken en worden vooral aangetrokken door huizen en tuinen zonder licht. Uit onderzoek blijkt dat de aanwezigheid van voldoende buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint!

Blok Hoveniers

Signatuur

De signatuur van Blok Hoveniers heeft onbegrensde mogelijkheden en is stijlvol, eigentijds, realistisch en past perfect bij de wensen en het budget van elke opdrachtgever. Een tuin van Blok Hoveniers is stijlvol van nature en helemaal in balans. Dit zorgt natuurlijk voor jarenlang tuinplezier!

Blok Hoveniers
Hoofdweg Noord 49, Nieuwerkerk a/d IJssel
T. 0180-319949
www.blokhoveniers.nl