Een Healthy Lifestyle met Anytime Fitness… een kennismaking met de initiatiefnemer in Nesselande

0
1806
Anytime Fitness Nesselande

Wie ben je?

“Ik ben Soeniel (45 jaar), na mijn studies aan de HES en Erasmus bijna 15 jaar werkzaam geweest in de consultancy, later dit ook gecombineerd met allerlei Horeca ondernemingen. Maar inmiddels volledig actief met mijn grote passie, sporten en bewegen. Ik woon verder zelf ook in Nesselande en ben trotse vader van twee dochters.”

Waarom Anytime Fitness?

“Nu bijna 7 jaar geleden in contact gekomen met deze toen nog ‘jonge’ formule. Ik wilde altijd al iets met sporten of een eigen sportschool doen. Het concept sprak mij enorm aan en bood me voldoende ruimte en flexibiliteit om naast het openen van een Anytime Fitness vestiging ook mijn reguliere werkzaamheden uit te voeren. Het mooie van dit concept is dat het ook echt voor iedereen toegankelijk is. En wat wij proberen is mensen te helpen, te mobiliseren en te motiveren naar een gezondere levensstijl. Hierbij is de persoonlijke benadering essentieel en daar is in dit concept veel ruimte voor. En ja het werkt, toen ik begon in Nesselande waren wij de 23ste vestiging in Nederland en inmiddels heb ik nog twee vestigingen geopend in Rotterdam Zevenkamp en Almere Stad. En ik sluit een derde vestiging in Rotterdam Oost niet uit, er is veel vraag naar ons concept en om onze gyms ‘leefbaar’ en persoonlijk te houden en iedereen ten alle tijden te kunnen faciliteren zal in de toekomst wellicht uitbreiding met een derde vestiging noodzakelijk zijn. Dat is ook waarom we zijn gestart in Zevenkamp. Anytime Fitness is in al die jaren doorgegroeid naar ruim 120 vestigingen in Nederland en bijna 5000 wereldwijd.”

Anytime Fitness Nesselande

Hoe zie je de toekomst?

“We willen meer doen met sporten en bewegen in Rotterdam Oost, met de twee vestigingen bereiken we een grote groep mensen en willen wij naast het 24/7 fitnessen en de groepslessen wat we bieden ook meer doen aan personal coaching. Mensen echt op weg helpen niet alleen in de gym maar ook met een healthy lifestyle. En dat is op dit moment door alles wat er gebeurt actueler dan ooit.”

Anytime Fitness
Corsicalaan 25, Rotterdam
T. 010-2540000
www.anytimefitness.nl