Winkelen is een feestje

0
1612
44&More

Bij 44 & More krijgt iedere klant de persoonlijke aandacht die ze verdient. Bovendien beschikt het team over kennis van zaken, zo is winkelen weer leuk. Veel vrouwen met een grotere maat hebben het plezier in winkelen verloren en vinden dat bij 44 & More weer helemaal terug! Met kwalitatief mooie merken als Yoek, Yesta of Q’neel en aanbod in alle prijsklasses wordt een brede doelgroep van jong tot oud bediend. Bovendien ben je ook voor een feestelijke outfit aan het juiste adres. Bij 44 & More staat de klant centraal. En daar hoort uiteraard advies op maat bij. “Mensen stellen het op prijs wanneer zij professioneel geholpen worden”, aldus Annemiek van de Laak. “Je merkt dat veel mensen graag advies willen hebben over welke leuke combinaties zijn samen te stellen of welke kleuren het beste tot zijn recht komen. Wij laten niemand de deur uitgaan met iets wat niet goed past. Zeker in de grotere maten hebben onze klanten elders al veel te vaak een teleurstelling gehad.”

Focus

“Tot voor kort hadden we drie winkels, maar we hebben ervoor gekozen om onze kracht te bundelen in Zoetermeer”, legt Annemiek uit. “Zo krijgen we meer focus en kennen we onze klantenkring ook beter.”

Brede collectie

Je vindt de brede collectie van 44 & More tegenwoordig ook online (shop.44andmore.nl). “Voor ons is de webshop vooral een etalage voor onze klanten. We merken dat mensen het lekker vinden om thuis alvast door de collectie te bladeren. Daarna komen ze heel gericht naar de winkel. Ook wordt de webshop gebruikt om nabestellingen te doen.”

44 & More
Dorpsstraat 153 B, Zoetermeer
T. 079-3162189
www.44andmore.nl