Geniet in huis van goed geluid voor muziek en film

0
1788
OrangeAudio

Muziek brengt een goede sfeer in elk huis. Een goede geluidskwaliteit en een eenvoudige (en draadloze) bediening zijn echter essentieel. Ook bij het kijken naar een film heeft geluidskwaliteit een grote invloed. Goed geluid maakt dat je ook echt iets beleeft.

Overal Goed Geluid

Steeds meer mensen kiezen voor een home cinema systeem in de woonkamer. Dit garandeert een schitterende kijk- en luisterervaring tijdens spannende en mooie scènes. Goed geluid is niet alleen belangrijk in de woonkamer maar ook in de keuken of in de werkkamer. Hoe mooi en fijn is het om met een simpele handeling op je smartphone overal je favoriete muziek te kunnen beluisteren?

Overzichtelijke keus van topmerken

OrangeAudio heeft er bewust voor gekozen om het aantal merken te beperken zodat haar klanten niet overvoerd worden met een onoverzichtelijk aanbod. Er is een selectie gemaakt opdat het beste geboden kan worden in kwaliteit en prijs. Naast de merken KEF, Yamaha, NAD, Dali en Bluesound levert OrangeAudio ook apparatuur van haar eigen merk.

Kom langs in de audio showroom!

In de showroom in Mijdrecht zijn naast een veelvoud aan stereo-opstellingen vier verschillende home cinema-opstellingen ingericht. OrangeAudio heeft altijd een goed passend advies dat naadloos aansluit op de gewenste situatie. Beleef het geluid en maak een afspraak wanneer het u uitkomt (ook ’s avonds) of loop gerust binnen tijdens de reguliere openingstijden. Jouw adres voor: home cinema-sound, multi-room audio en inbouw.

OrangeAudio
Genieweg 4, Mijdrecht
T. 0297-268164
www.orange-audio.com