Een zomer vol beweging, sport en plezier voor jong en oud!

0
1921
Sport.Gouda

Tijdens de zomervakantie van 17 juli t/m 29 augustus zorgt SPORT•GOUDA ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. De gehele zomervakantie staat er namelijk een leuk en gevarieerd beweegaanbod op de planning!

Wekelijkse activiteiten

Voor iedere leeftijd organiseert SPORT•GOUDA wekelijkse activiteiten. Op het programma staat onder andere: Ouder & Kind Gym (0 t/m 5 jaar) en Beweegspektakel (6 t/m 12 jaar) elke dinsdagochtend in Sportcentrum de Mammoet. Ook wordt er wekelijks een Oldskool gymles 18+ georganiseerd met iedere week een ander spel zoals: trefbal, pionnenroof of het welbekende apenkooien. De Buurtsport 12- en 12+ gaan in de vakantie door in aangepaste vorm. Laat je verrassen door de buurtsportcoaches! Daarnaast wandelen we deze zomer lekker door met de Stap Mee wandelactiviteit in de wijken Goverwelle en Korte Akkeren en gaan we wekelijks met de Vitaal 55+ deelnemers sportief aan de slag op de maandag en donderdag.

Losse activiteiten

Meedoen aan een workshop TikTok dansjes of leren suppen? Dat kan! Tijdens de meidenactiviteit (12 t/m 16 jaar) op maandag 26 juli en dinsdag 10 augustus gaat SPORT•GOUDA in samenwerking met Buurtwerk deze leuke activiteiten aanbieden. Op woensdag 18 augustus wordt er een spellenkermis (4 t/m 12 jaar) georganiseerd door het Groenhovenpark. Ook is er op 24, 25 en 26 augustus een Sportcampus Gouda XL waarbij kinderen drie dagen lang met verschillende sporten in aanraking komen.

Groenhovenbad

In het Groenhovenbad geldt er tijdens de zomervakantie een aangepast openingsrooster. Naast banen zwemmen, aquajoggen en Zwanger & Fit mag er ook weer recreatief gezwommen worden in zowel het binnen- als het buitenbad! Ook is er op de woensdagen in en rond het zwembad een heus waterspektakel.

Sport.Gouda

Kortom een zomer vol beweging, sport en plezier voor jong en oud! Kijk voor meer informatie over de activiteiten, reserveren en inschrijven op www.sportpuntgouda.nl of op de SPORT•GOUDA social media kanalen.

Fotografie: SPORT.GOUDA, iStockphoto