HUIS KOPEN?

0
1999
Mevrouw De Aankoopmakelaar - Fotografie: Henk Ros

Al vele jaren is Mevrouw de Aankoopmakelaar, met haar 10 vestigingen (9 in Nederland en 1 in Spanje) een zelfstandig kantoor tussen de andere makelaars.

Bij Eigenaresse Esther van Heteren: “Een huis kopen doet u niet elke dag. U komt tegenover de verkopende makelaar te staan die in het belang van de verkoper handelt. Met ons als uw aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker. Er spelen voor ons geen belangenverstrengelingen, wij focussen ons puur en alleen op de aankoop van een woning. Wij letten onder andere op bouwtechnische aspecten, juridische bepalingen en natuurlijk de waarde. Wij regelen alles van A tot Z. Het is dus een groot voordeel voor de koper om een aankoopmakelaar mee te nemen. U profiteert van onze kennis van de markt, de doortastendheid en onze uitgebreide ervaring.”

  • Weet u niet precies waar u op moet letten tijdens een bezichtiging?
  • Is het huis bouwkundig in orde?
  • Weet u de juiste vragen te stellen?
  • Vindt u het lastig de waarde van de woning te bepalen om zo tot een reëel bod te komen?

Met de juiste begeleiding is het ook voor u mogelijk te achterhalen wat het huis waard is, een reëel bod te doen en precies te weten wat de kleine lettertjes betekenen in het koopcontract. Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Mevrouw de Aankoopmakelaar
Javastraat 271 A, 2585 AL Den Haag
T. 070-4158447
info@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl
www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl

Fotografie: Henk Ros