20 jaar Volkswagen Campercentrum – Natuurlijk in Amersfoort

0
1691
Volkswagen Campercentrum Nederland

Volkswagen en Amersfoort hebben een historische band. Al decennialang komen alle nieuwe Volkswagens vanuit Duitsland daar aan. In 2001 werd die band nog versterkt, met de oprichting van het Volkswagen Campercentrum in Amersfoort. De allereerste gespecialiseerde officiële dealer van Volkswagen Campers in Nederland én zelfs binnen Europa. Nu, twintig jaar later, heeft het bedrijf die unieke status nog steeds.

Hét thuishonk van elke Volkswagen Camper

Het Volkswagen Campercentrum startte in 2001 met een duidelijke missie: het vertrouwde thuishonk zijn van elke Volkswagen Camper. Vanaf het eerste moment is het hét adres voor verkoop, onderhoud, schade, verhuur en accessoires van Volkswagen Campers. Maar het is ook de plek waar de passie voor campers en camperen met klanten wordt gedeeld, via allerlei thema-avonden, events en technische informatieavonden.

4 jaar garantie, 4 jaar gratis onderhoud

In de afgelopen twintig jaar heeft het Volkswagen Campercentrum een schat aan specialistische kennis opgebouwd. De werkplaats kent de Volkswagen Campers door en door en dat zorgt ervoor dat eigenaren hun geliefde camper met een gerust hart aan hen kunnen toevertrouwen. Door die expertise kan het Volkswagen Campercentrum ook als enige 4 jaar gratis onderhoud én 4 jaar garantie leveren op elke nieuwe California 6.1. Alles staat er in het teken van betrouwbaarheid, veiligheid en comfort, ook in de komende 20 jaar. Vertrouwd in Amersfoort.

Campercentrum Nederland
Bedrijventerrein De Hoef
Basicweg 5 A-C, Amersfoort
T. 033-4530882
www.campercentrumnederland.nl