Vakspecialist voor tegels, badkamers en sanitair

0
2010
Sanitair- & Tegelhandel Van den Hoek

Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek is al ruim 40 jaar het adres voor betaalbare luxe badkamers en tegels in uw regio. Een team van enthousiaste en bovenal vakkundige adviseurs staat u met raad en daad terzijde, zodat u de badkamer van uw dromen kunt realiseren. En op de digitale presentatiewand kunt u naar hartelust de look & feel van de vele tegels in uw eigen woning bekijken. Nieuw in het assortiment zijn buitentegels die de sfeer van binnen doortrekken.

Meer dan veertig jaar geleden begon Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek met de levering van tegels in de regio Amersfoort. Inmiddels is het assortiment tegels sterk uitgebreid en heeft het bedrijf een uitstekende naam in de wijde omgeving opgebouwd. “Als je naar een tegel voor de badkamer, woonkamer of buiten op zoek bent, dan moet je zeker een bezoek aan ons brengen”, aldus eigenaar Elbert van der Horst die sinds 2008 aan het roer staat. “Wij hebben namelijk een assortiment van meer dan 500 wand- en vloertegels die zowel binnen als ook buiten zijn te gebruiken. Daarmee zijn wij een van de grootste leveranciers van tegels in Midden-Nederland.”

‘Out of the Box’

Omdat de vraag naar steeds grotere tegels door de jaren heen sterk is toegenomen, heeft Elbert daar in zijn tegelshowroom rekening mee gehouden. In het centrale gedeelte van de showroom zijn de traditionele paneellades vervangen door XXL-versies waar u de tegels op een oppervlakte van 240 bij 120 centimeter kunt bewonderen. Hiermee heeft Elbert de grootste ladekasten voor tegels van Nederland. “Je kunt er niet alleen die heel grote formaten in presenteren, maar ook verschillende tegels – bijvoorbeeld in formaat 60×60 cm of 60×120 cm – naast elkaar leggen. Op die manier krijgt de klant een nog beter beeld van de uitstraling van het geheel. De consument wil een tegel namelijk nog altijd kunnen zien en voelen.” Daarnaast is er nu een ‘tegelbuitentuin’ waar een groot aantal keramische buitentegels tentoon zijn gesteld.

Bekijk tegels in de eigen woning

Maar dat is nog niet alles. Daarnaast heeft Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek een digitale presentatiewand waar u elke tegel op ware grootte kunt bekijken in het door u gewenste patroon en kleur. En wilt u zich eerst thuis oriënteren, dan kunt u gebruik maken van de online applicatie op de website waar u kunt Mixen & Matchen met de tegels. Sinds september kunt u nu ook foto’s uit uw eigen woning uploaden. U ontvangt dan per e-mail een unieke QR-code waarmee u tijdens uw bezoek aan de showroom in Amersfoort tegels op ware grootte in de eigen woning kunt bekijken op de digitale presentatiewand.

Badkamerspecialist

Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek is daarnaast een badkamerspecialist die verder gaat waar andere bedrijven stoppen. In het assortiment zitten enkel A-merken, vooral van Italiaanse fabrieken. “Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die het kopen van een badkamer tot een heuse beleving maken. Wij hebben geen ‘mes-op-tafel’ mentaliteit, maar proberen de klant met raad en daad terzijde te staan zodat deze zijn of haar droombadkamer kan realiseren.” Onderwerpen als ‘hoeveel gebruikers?’ en ‘wie gaat de badkamer gebruiken?’, komen tijdens het adviesgesprek uitvoerig ter sprake. “Op deze manier kunnen we een advies op maat geven. Met ons 3D-tekenprogramma visualiseren wij uw wensen tot een passend badkamerontwerp.” Sinds vorig jaar biedt Van den Hoek de mogelijkheid om met een Virtual Reality bril door uw nieuwe badkamer te lopen. “Dit maakt het nog echter dan je badkamer in 3D op een monitor te bekijken”, zegt Elbert trots.

Sanitair- & Tegelhandel Van den Hoek
Magnesiumweg 13, Amersfoort
T. 033-4944929
www.hoekbadkamers.nl

Fotografie: Nico Brons