Zelfverzekerd en stralend de feestmaand en het nieuwe jaar in dankzij Hair Consultancy

0
2028
Hair Consultancy Bussum

December staat in het teken van de feestdagen. Het gezegde ‘als je haar maar goed zit’, geldt in deze maand meer dan ooit. Maar wat als je er alles aan hebt gedaan om een outfit uit te kiezen, maar je haar niet meewerkt? Zonder mooi kapsel voel je je niet helemaal compleet. Het is lastig om optimaal te genieten van samenzijn met familie, het kerstdiner en de kerstcadeaus als er constant onzekerheid heerst over het haar.

Bij Hair Consultancy in Bussum weten ze er alles van. Ze helpen op een gepassioneerde en professionele manier klanten om zich weer mooi en zelfverzekerd te voelen. Wanneer je kampt met haarproblemen, zoals dunner wordend haar of haarverlies, kun je bij Hair Consultancy terecht voor een haarwerk op maat.

Haarwerkspecialist met een kwaliteitsoplossing

Hair Consultancy is specialist op het gebied van haarwerken, voor mannen, vrouwen en kinderen. Dankzij het gebruik van 100% onbewerkt haar, de allernieuwste technieken en maatgesneden haarzorg heeft Hair Consultancy een kwaliteitsoplossing in huis. De haarwerkspecialisten geven altijd een eerlijk advies. Zij verrichten vakwerk met passie en professionaliteit. Alles om ervoor te zorgen dat de klant zich weer zelfverzekerd en mooi voelt.

Goede voornemens voor 2021

Aan het begin van het nieuwe jaar werkt men aan een nieuwe start en dan komen ook de goede voornemens om de hoek kijken. In de top 10 voornemens van veel mensen komt het uiterlijk en de gezondheid voor. Het is dan ook zeker niet verbazingwekkend dat januari een drukke maand is voor Hair Consultancy. Veel mensen willen met een prettig en zelfverzekerd gevoel het nieuwe jaar in. Ons kapsel geeft ons een bepaald gevoel en we stralen ermee uit hoe we over willen komen. Een mooi kapsel helpt om het zelfvertrouwen en de mentale gesteldheid een boost te geven. Fijne bijkomstigheid is dat verzorgd en gezond haar ook nog eens positieve reacties oplevert vanuit de omgeving. En dat geeft een nog beter gevoel.

Hair Consultancy Bussum

100% onbehandeld Europees haar

Voor haaraanvulling en haarverlenging wordt door Hair Consultancy gebruik gemaakt van puur en echt haar. Hair Consultancy Bussum heeft een eigen atelier fysiek in huis waar haarwerken gemaakt worden van 100% onbehandeld Europees haar. Glanzend haar dat makkelijk in de omgang is en voor mensen met haarproblemen met stip op 1 staat. Haar dat niet van echt te onderscheiden is en overeenkomt met de karakteristieken en uitstraling van het oorspronkelijke kapsel van de klant. Ook wanneer je dit haar door je vingers laat glijden, voelt het echt. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de volle bos haar weer terugkomt, maar ook dat je jezelf weer terugvindt.

In bezit van diverse kwaliteitserkenningen

Bij Hair Consultancy zijn een aantal bedrijfswaarden van belang tijdens de dagelijkse gang van zaken: kwaliteit, professionaliteit, ontzorging, transparantie en betrouwbaarheid. Hair Consultancy is aangesloten bij HSBN, een brancheorganisatie die de positieve punten samenbrengt, zoals saamhorigheid, collegialiteit, openheid, onderlinge contacten, technische vakkennis en een sterke eigen identiteit. Bovendien is Hair Consultancy aangesloten bij de SEMH. Dit is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg. Alleen zorgaanbieders die – na strenge toetsing – hebben aangetoond aan de hoge kwaliteitseisen van de SEMH te voldoen, en te werken volgens de zorgvuldig vastgestelde kwaliteitsprocedures, krijgen deze erkenning.

Hair Consultancy Bussum

Veilig langskomen in de praktijk

Hair Consultancy heeft diverse benodigde corona-maatregelen binnen de praktijk genomen. Het is dus absoluut veilig om langs te komen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn we telefonisch bereikbaar of te bezoeken. Samen met gerenommeerde experts wordt de bestaande situatie bekeken. Er staat altijd een kopje koffie klaar.

Hair Consultancy Bussum
Lindelaan 2, Bussum
T. 035-6930442
www.hairconsultancy.nl

Fotografie: Nico Brons, e.a.