Park Weede: Luxe laagbouw in ‘t groen

0
2207
Holistic Development

Een plek voor rust en ruimte, een plek om thuis te komen. Zo geeft Park Weede, met haar 9 luxe bungalows, het leven vorm. Gelegen tussen Hoogland en Amersfoort, pal naast de groene long aan de Hamseweg, biedt de riante laagbouw uitkijk over uitgestrekte weilanden en een monumentale eiken houtwal.

Het ontwerp komt van het prijswinnende architectenbureau Powerhouse Company, wiens visie op functie en esthetiek leidt tot bijzonder vormgegeven ruimtes. “Onze benadering van functie is gebaseerd op de overtuiging dat iedere centimeter binnen en rond een gebouw moet bijdragen aan het algehele gevoel dat de ruimte je geeft”. De bungalows van Park Weede hebben een bijzonder horizontaal lijnenspel en ook met compositie is gespeeld. De hoogwaardige materialen dragen bij aan de luxe uitstraling van de woningen.

De 9 bungalows hebben een woonoppervlakte van 200m2 tot 261m2, verdeeld over een bijzonder ruimtelijke plattegrond. Op de begane grond vind je een riante living, een slaapvertrek met ruime badkamer en een study of hobbykamer. De onderkelderde verdieping biedt ruimte aan nog twee extra slaapvertrekken, een badkamer en een wijnkelder of berging. De kelderverdieping wordt dankzij de innovatieve lichtoplossing royaal van daglicht voorzien.

Je vindt Park Weede aan de Hamseweg in Hoogland, een authentieke dorpskern aan de rand van het centrum van Amersfoort. De bijzondere ligging van het project brengt natuur, stedelijk leven en een echt dorpsgevoel samen, zonder in te leveren op bereikbaarheid.

De luxe bungalows van Park Weede gaan in begin 2021 in de verkoop. Meer weten? Kijk op woneninparkweede.nl.