Wil jij je ook graag weer fit voelen of effectief en blijvend afslanken?

0
2051
Afslankstudio Gracili - Fotografie iStockphoto

Vele klanten heb ik inmiddels mogen begeleiden in mijn afslankstudio en welzijnspraktijk. Zowel man als vrouw, jong als oud. Variërend van net ietsje zwaarder dan wenselijk tot royaal overgewicht. Misschien nog wel veel belangrijker zijn de vele verbeteringen in gezondheid die we samen hebben weten te bereiken; meer energie hebben, je fitter voelen, minder last van hormonale schommelingen of gewrichtsklachten. En niet te vergeten de vele klanten die na een begeleidingstraject geen last meer hebben van een te hoge bloeddruk, te hoog cholesterolgehalte of medicatie voor diabetes type II hebben kunnen minderen of volledig afbouwen.

Wil jij je ook graag weer fit voelen?

Iedereen is welkom voor een gratis kennismaking waarin we jouw wensen en onze mogelijkheden bespreken. Als orthomoleculair therapeut kan ik je begeleiden bij de keuze voor gezonde, bij jou passende, voeding. Uitgangspunt is dat jouw lichaam weer optimaal gevoed wordt zodat je vetreserves gaat verliezen en je je gaat ontdoen van afvalstoffen. In de studio zijn er vele mogelijkheden voor plaatselijke contourverbetering met behulp van apparatuur. De mogelijkheden die we bieden zijn elektrostimulatie, lymfedrainage, cryolipolyse, styling capsule en ultra body shape. Op onze website kan je van elke mogelijkheid meer informatie vinden en een videofilmpje bekijken.

Wil je graag veel gewicht verliezen?

De meest effectieve methode wanneer je echt wat meer kilo’s wilt verliezen is het persoonlijk voedings plan van Metabolic Balance ®. Met een vingerprikje nemen we wat bloed af dat bij het laboratorium wordt geanalyseerd. Met deze verkregen waarden in combinatie met jouw huidige en gewenste gewicht alsmede je medicijngebruik en eventuele klachten wordt er een plan op maat gemaakt waar ik je bij ga begeleiden. Ook als je al vele methoden hebt geprobeerd en nauwelijks resultaat wist te behalen, is deze manier erg geschikt: doordat er wordt ingezoomd op jouw hormoonniveau en stofwisseling wordt duidelijk welke voedingsmiddelen voor jou stimulerend werken om het gewenste resultaat te behalen. Velen gingen jou al voor, en vaak met zeer groot succes!

Afslankstudio Gracili

Verbeter je gezondheid met 3 Care

Dit gezondheidsprogramma is gebaseerd op het reinigen van het lichaam op celniveau. Door aanpassing van voeding gaat het lichaam over op vetverbranding; het viscerale buikvet wordt minder, afvalstoffen verlaten het lichaam en de darmen komen tot rust. Als gevolg voel je je veel fitter, de buikomvang wordt minder en tekorten worden aangevuld. Je ontvangt een uitgebreide map met instructies en veel recepten en een startpakket met voedingsmiddelen om zelf o.a. glutenvrij brood te maken. Daarnaast zeer goede supplementen en tenminste 2 maal een bioresonantie meting. Deze meting geeft inzage in eventuele tekorten of disbalans zodat hier gericht op kan worden gestuurd. Hoe leuk is het om bij een vervolg meting na enige weken te zien dat tekorten zijn aangevuld en het lichaam beter in balans is.

Voedingsintoleranties

Indien je last hebt van vage klachten als hoofdpijn, buikpijn, obstipatie of vermoeidheid bestaat er tevens bij ons de mogelijkheid om door middel van een intolerantietest na te gaan of jij bepaalde voeding voorlopig beter kunt vermijden. We testen je bloed op de meest voorkomende allergene voedingsmiddelen en geven je advies hoe hier mee om te gaan.

Afslankstudio Gracili

Happy Soaps

Sinds kort worden in de praktijk de producten van Happy Soaps verkocht. Haar- en verzorgingsproducten op natuurlijke basis, zonder allerlei chemische toevoegingen, en geheel plastic vrij geproduceerd en verpakt in Nederland. Er is keuze uit shampoo bars, conditioner bars, bodybars en shave bars, allen (ruim) onder € 10,- per stuk. Met een shampoo bar doe je net zo lang als met 4 flacons shampoo; beter voor je gezondheid, het milieu en je portemonnee. Maak een afspraak als je even wilt komen ruiken/kijken, dan maak ik tijd voor je vrij. Ook vrijwel het volledige assortiment van Loveli is in de praktijk verkrijgbaar; meukvrije deodorant, lippenbalsems en huidverzorgingsartikelen.

Afslankstudio Gracili

Vergoeding is mogelijk!!

Eigenaresse Marijke Eijgenraam van afslankstudio Gracili is zowel gewichtsconsulente als orthomoleculair therapeut, aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. Veel verzekeraars hebben een ruime vergoeding opgenomen in het aanvullende pakket voor alternatieve zorg waaronder de orthomoleculaire begeleiding valt. Bij de ruimere pakketten kunnen de kosten van het traject grotendeels door de verzekeraar vergoed worden. Deze vergoeding valt onder de aanvullende dekking waardoor niet eerst het eigen risico hoeft te worden opgemaakt. Je bent altijd welkom om vrijblijvend te informeren in hoeverre jouw verzekeraar vergoeding biedt.

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Is je interesse door één of meer van onze mogelijkheden gewekt, neem dan contact op om een afspraak voor een gratis kennismaking in te plannen.

Afslankstudio & welzijnspraktijk Gracili
Zielhorsterweg 83, Amersfoort
T 033-8876699
www.gracili.nl