Jet Makelaars: Eigenzinnig en betrokken

0
2499
Jet Makelaars - Fotografie Maybelline Koense

In de zoektocht naar een geschikte makelaar kiezen mensen steeds minder vaak automatisch voor een groot kantoor. Vooral een persoonlijke klik, kennis van zaken en betrokkenheid zijn nu doorslaggevend. Een makelaar is immers een persoonlijk adviseur die u begeleidt bij één van de belangrijkste aan- of verkopen in uw leven. Iemand die de tijd neemt om al uw vragen te beantwoorden. Iemand die u proactief ondersteunt bij het nemen van moeilijke beslissingen. Bij Jet Makelaars uit Nieuwerkerk aan den IJssel bent u dan op het juiste adres. ‘Jet’ Dane ondersteunt u van A tot Z bij de aankoop of verkoop van een woning, zodat u een goed afgewogen keuze kunt maken waar u later geen spijt van krijgt.

Wanneer u een huis wilt verkopen of aankopen, dan zijn er maar een paar mogelijkheden. U kunt het zelf doen. U kunt het met wat ondersteuning doen, of u kunt het volledig uitbesteden. Over het algemeen wilt u dan graag dat het een expert is die u erbij betrekt. Met Jet Makelaars haalt u een betrokken en resultaatgerichte makelaar in ‘huis’ die gaat voor de beste deal voor u. Jet Makelaars biedt u een A tot Z dienstverlening waar u op kunt vertrouwen. “Ik werk met u samen, zodat we zeker stellen dat alles verloopt zoals u het graag wilt”, aldus Henriette (Jet) Dane van Jet Makelaars uit Nieuwerkerk aan den IJssel. “Daarom beginnen we met een goed gesprek en werken we stap voor stap toe naar die belangrijke afspraak bij de notaris en de uiteindelijke oplevering van uw woning.”

Nieuw in de regio

Jet Makelaars is een kleinschalig makelaars-kantoor met Jet als drijvende kracht. “De huizenmarkt heeft altijd al aan me getrokken, maar de weg naar de woningmarkt was niet direct een rechte route van A naar B. Vanwege de zorg voor mijn kinderen ben ik jarenlang actief geweest in de modebranche. Een paar jaar geleden heb ik eindelijk de stap richting de huizenmarkt kunnen nemen en wist ik in 1,5 jaar tijd de opleiding tot KRMT-er af te ronden. Hopelijk komt hier dit jaar de bevoegdheid tot taxateur bij. Ik ben open, flexibel en verzorgend. Ik vecht voor mijn klanten en krijg dingen voor elkaar. Ik hou dan ook van een persoonlijke aanpak, waarbij het resultaat en de klanttevredenheid centraal staan. Daarnaast heb ik een sterke passie voor mijn vak in al haar facetten.”

Jet Makelaars - Fotografie Maybelline Koense

Verkoop van een woning is maatwerk

Een huis verkopen zorgt volgens Jet voor veel vragen! Vaak komt er meer op je af dan je van tevoren had gedacht. Van eenvoudige zaken als het beschikken over een energielabel tot aan het bepalen van de vraagprijs. Heeft u de tijd, of heeft u reeds een nieuwe droomwoning gekocht, of zit er wellicht nog een restschuld op de oude woning? Reden tot paniek? Zeker niet! Jet Makelaars is er namelijk voor u. “Ik neem alle aspecten die van belang zijn mee bij het bepalen van de juiste verkoopstrategie en zorg ervoor dat uw huis verkopen vooral gewoon heel leuk is. Natuurlijk, het blijft spannend. Toch zorg ik ervoor dat u zo veel mogelijk kunt genieten van deze periode, zodat u ook weer vol energie de nieuwe fase in uw leven in kunt stappen”, vertelt Jet enthousiast.

Belang aankoopmakelaar

U kunt een makelaar inschakelen om uw droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht. “Als makelaar krijg ik namelijk woningen in de regio al onder ogen voordat ze op Funda staan.” Het is ook mogelijk dat u zelf al een woning op het oog heeft en op het punt staat één van de grootste aankopen in uw leven te doen. Het is een prachtwoning en de roze bril gaat op. Uw emotie neemt het over van de ratio. De verkoper presenteert het huis prachtig en heeft een goed verhaal voor eventuele mindere punten. “Op dit moment heeft u dus behoefte aan een aankoopmakelaar”, vertelt Jet. “Een eigen adviseur die let op uw belangen als koper.” Hoe reëel is de vraagprijs en waar ligt eventueel onderhandelingsruimte? Met welke juridische zaken moet u rekening houden? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden? Kennis van zaken over onder meer de lokale markt is daarbij ook van groot belang. Jet Makelaars begeleidt u door het hele aankoopproces van uw droomhuis. “Ik regel alles voor je, van het slim bezichtigen van de woning tot het moment waarop u voor de eerste keer die sleutel in het slot van uw nieuwe huis mag steken. Ik wil een feestje van het hele aankoopproces maken zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en vooral kunt genieten van de weg naar die eerste momenten in uw nieuwe woning. Staat u aan het begin van die wandeling naar een nieuw huis? Dan wandel ik graag met u mee!:

Jet Makelaars
Gouwe 51, Nieuwerkerk aan den IJssel
T. 06-12685188
www.jetmakelaars.nl

Fotografie: Maybelline Koense