Ideaal voor vakantie of tijdelijke bewoning

0
2438
Allurepark ‘t Eekhoornnest - Fotografie Nico Brons

Op dit kleinschalige vakantiepark in Soest, middenin de prachtige bossen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en direct grenzend aan de unieke Soester duinvlaktes, kunt u heerlijk ontspannen in de volledig ingerichte vakantiehuisjes, bungalows, appartementen en woningen voor 2 tot 10 personen. Daarnaast zijn de huisjes ook uitermate geschikt voor tijdelijke bewoning.

Vakantiepark ‘t Eekhoornnest bestaat sinds 1938. Het kende al een lange geschiedenis voordat het in 1963 werd overgenomen door de familie De Jong. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer en is ook de derde generatie actief op het park. ‘t Eekhoornnest bestaat uit vakantiehuisjes en woningen, waar het aan niets ontbreekt. “De van steen gebouwde accommodaties hebben een houten ommanteling zodat ook deze prachtig in dit natuurlandschap passen”, aldus Piers de Jong. “De massieve balken bungalows komen uit zowel Canada als Noord Europa. De huisjes en zeker ook de woningen, zijn eveneens geschikt om wat langer te bewonen. Dit biedt inwoners uit de regio de mogelijkheid om (acute) tijdelijke woonruimte te vinden ter overbrugging.”

Allurepark ‘t Eekhoornnest - Fotografie Nico Brons

Kleinschalig familiepark

’t Eekhoornnest is een kleinschalig en heerlijk rustig familiepark gelegen midden in de natuur. Het park is autoluw en bijzonder kindvriendelijk. Voor jong en oud zijn er op en nabij het park diverse faciliteiten. Iedere gast voelt zich er meteen thuis en hoeft zich er geen moment te vervelen. De meeste faciliteiten zijn overigens gratis.

Tijdelijke woonruimte

Bent u tijdelijk op zoek naar een andere woonruimte omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen, verbouwen of wegens privé omstandigheden? Dan kunt u bij ‘t Eekhoornnest een accommodatie huren. U kunt alleen of samen met uw gezin, partner, familie of vrienden de accommodatie tijdelijk huren. “Daarnaast zijn huisdieren, in enkele gevallen, bij ons ook welkom als u tijdelijk een accommodatie huurt.” Volgens Piers maken veel mensen in de omgeving van deze mogelijkheid gebruik. “Bijvoorbeeld, de eigen woning is al verkocht, maar er is nog niet gekozen voor een nieuwe. Ook bij een totale verbouwing van de eigen woning is dit ideaal. Maar er zitten hier ook regelmatig expats, vooral tijdens de beginfase van de corona”, benadrukt Piers. Het grote voordeel is dat zowel de huisjes als de woningen volledig zijn ingericht en voorzien van alle faciliteiten. U kunt er dus direct in en het voelt in tegenstelling tot een hotel direct als thuis aan.

Volledige inrichting

Alle huisjes en woningen zijn volledig ingericht en voorzien van alle faciliteiten zoals televisie, audio, wifi, wasmachine en droger. Verder hebben bijna alle accommodaties een vaatwasser en vloerverwarming. Ook zijn de woningen tiptop gemeubileerd en gestoffeerd. Ook op dit gebied komen de (tijdelijke) bewoners niets te kort. Bovendien biedt ‘t Eekhoornnest een groot kostenvoordeel ten opzichte van huurhuizen en hotels.

Attractieve omgeving

Wilt u een zomerhuisje, bungalow, appartement of tijdelijke woning huren en alleen maar heerlijk van de rust en direct omringende natuur genieten? Of gaat u er liever op uit om cultuur te snuiven? Dan bent u volgens Piers bij ‘t Eekhoornnest op het juiste adres. “Wat dacht u van de fraaie Middeleeuwse binnenstad van Amersfoort? Verder vindt u op wandelafstand onder meer een museumboerderij (het Gagelgat), een Delifrance en een ambachtsbakker met dagelijks vers brood op 700 meter afstand, twee restaurants, het Bosbad en een klimbos. En ook DierenPark Amersfoort, Superfun (de grootste overdekte speeltuin van Nederland voor jong en oud) en het Nationaal Militair Museum. Ontdek het zelf: De Utrechtse Heuvelrug en ‘t Eekhoornnest hebben u ongelooflijk veel te bieden.

Uitbreidingsplannen

Bungalowpark ‘t Eekhoornnest heeft concrete plannen om het park met maar liefst 29 bungalows van hoogstaande kwaliteit uit te breiden. Heeft u interesse om in een dergelijke recreatiebungalow te investeren dan kunt u contact opnemen met Piers de Jong.

Allurepark ‘t Eekhoornnest
Birkstraat, Soest
T. 035-6095411
www.eekhoornnest.nl

Fotografie: Nico Brons