De DS3 Crossback E-Tense – 100% elektrisch genoegen met 8% bijtelling

0
2324
Emerpark

Nu in de showroom bij DS Salon Amersfoort: de nieuwe DS3 Crossback E-Tense. De geraffineerde vormgeving, de verfijnde interieurdetails en de hoogstaande rijeigenschappen maken van deze E-Tense variant een interessante nieuwkomer!

Elektrokracht van DS

De E-Tense uitvoering van de DS3 Crossback die bij DS Salon Amersfoort verkrijgbaar is vanaf € 43.190,-, rijdt simpelweg fantastisch. De trekkracht is fenomenaal en zorgt voor een grandioze versnelling. Met 136 pk en 260 Nm aan trekkracht zal het u qua prestaties aan niets ontbreken. Extra pluspunt: de actieradius. Met ruim 300 kilometer zal deze in verreweg de meeste gevallen ruim voldoende zijn.

De typische Franse styling (ontworpen door Nederlandse topdesigner Ivo Groen) maakt het een uiterst aangename verschijning. De DS3 Crossback is een typische ‘crossover’; een tikje hoger op de poten voor een makkelijke instap maar zeker niet ‘te’. Een perfecte balans tussen gebruiksgemak en een exclusieve styling.

Ontdek de DS3 Crossback zelf bij DS Salon Amersfoort

Met 8% bijtelling, betekent dat een netto bijtelling van slechts € 121,- per maand. Uiteraard biedt DS de mogelijkheid om de auto volledig naar eigen smaak te personaliseren. Operational lease kan bij DS Salon Amersfoort al vanaf € 528,- per maand o.b.v. 60 maanden/ 10.000 km per jaar. Kom langs voor een nadere kennismaking bij DS Salon Amersfoort. Eelco Kummers en Dennis Snijders vertellen u graag alles over de DS3 Crossback E-Tense en indien u dat wenst regelen zij voor u een 24 uurs proefrit!