Het lekkere van…

0
2562
Albert Heijn Berkel en Rodenrijs - Fotografie Maybelline Koense

“We zijn tegenwoordig allemaal graag lekker druk. Op het werk, met de kinderen, met hobbies, social media, vrienden, familie, online shoppen en sporten. En we leggen de lat ook hoog als het gaat om onze dagelijkse boodschappen. Want u wil lekker eten, maar ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En natuurlijk zonder te veel te betalen. Het leven is namelijk al duur genoeg”, aldus vestigingsmanager Iwan Tims. “Het leven is soms best een uitdaging. Albert Heijn begrijpt dat als geen ander. Daarom vindt u bij ons alles wat u nodig heeft om elke dag zo veel mogelijk uit het leven te halen, op de manier die bij u past.” Bovendien is boodschappen doen in deze ruim opgezette winkel heerlijk eenvoudig door de twaalf zelfscankassa’s. Voor de prijsbewuste klant is er de overzichtelijke Bonus-straat en verspreid door de winkel vindt u 365 dagen per jaar de Prijsfavorieten.

Albert Heijn Berkel en Rodenrijs - Fotografie Maybelline Koense

Proeven en inspireren

Bij binnenkomst bij de Albert Heijn in het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs worden klanten verrast met een wereld van ultraverse groenten en fruit, zo van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is het systeem van ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Ook voor de populaire verspakketten en de schep snoeptomaatjes is een prominente plek ingeruimd. Vanaf april / mei kunt u bovendien zelf uw verse salade samenstellen bij de nieuwe saladebar.

Voor wie inspiratie nodig heeft, kookt medewerkster Liesbeth regelmatig in de winkel met de verse ingrediënten van bijvoorbeeld een verspakket zodat u als klant heerlijk kunt proeven van een soep of gerecht (bijvoorbeeld spruitjesstamppot). Binnenkort zal zij u ook gerechten uit de Paas-editie van de Allerhande laten proeven. En heeft u een feestje, dan biedt het brede assortiment aan kazen, patés, salades en hapjes weer voldoende inspiratie om eens een andere borrelplank samen te stellen. U vindt de borrelsectie – waar Sharita de scepter zwaait – in de Markthal die centraal in de winkel is opgesteld Dagelijks trakteert zij haar klanten van jong tot oud heerlijke warme gerechtjes en een vriendelijke glimlach. “Sharita kent bijna alle kinderen die om een stukje worst of kaas komen vragen bij hun naam.”

Albert Heijn Berkel en Rodenrijs - Fotografie Maybelline Koense

Prijsfavorieten

Albert Heijn heeft vaak het imago dat het een dure supermarkt is. Maar dat is volgens Iwan achterhaald. “Ook als u waar voor uw geld wilt krijgen, zit u goed bij Albert Heijn. We hebben een groot betaalbaar en blijvend assortiment. Daaronder vallen bijvoorbeeld de Prijsfavorieten die u kunt herkennen aan het blauwe duimpje. Hieronder vallen meer dan 1000 topproducten voor kleine prijzen. En bent u al bekend bekend met de buitenbeentjes? Dit zijn groente en fruit die er net even anders uitzien. Als u ze aanschaft, bespaart u niet alleen geld maar gaat u ook verspilling tegen.” En wist u dat u met de Prijsfavorieten al voor 2,50 per persoon een goede maaltijd op tafel kunt zetten. Kijk voor recepten op ah.nl.

In deze vestiging van Albert Heijn is er dus veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Er is elke dag wel iets nieuws te ontdekken. Zo is het assortiment vanaf 9 maart uitgebreid met een flink aantal Halal-artikelen. En met Pasen komt de focus op de ‘Vrolijkste Paastafel’ te liggen. “En heeft u op Eerste of Tweede Paasdag nog even snel iets nodig, dan bent u van harte welkom”, benadrukt Iwan. “Want niet alleen zijn onze openingstijden verruimd (ma t/m za van 08:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 19:00 uur), we zijn sinds begin dit jaar ook elke dag geopend: 365 dagen per jaar. Dus ook op alle feestdagen.”

Albert Heijn Berkel en Rodenrijs - Fotografie Maybelline Koense

Albert Heijn
Westerwater 2, Berkel en Rodenrijs
T. 010-5118777
www.ah.nl
Facebook: AHberkelcentrum
Instagram: albertheijnberkel

Fotografie: Maybelline Koense