Ceulen Klinieken Amersfoort: oog voor de patiënt als mens!

0
2421
Ceulen Klinieken

Ceulen Klinieken is een zelfstandige polikliniek voor huidziekten en spataderen. De inwoners van Amersfoort en omstreken zijn erg tevreden over Ceulen Klinieken. Dat blijkt uit zeer hoge patiënttevredenheidsscores die Ceulen Klinieken krijgt. Ceulen Klinieken is op zijn beurt weer erg verguld met het vertrouwen dat patiënten en huisartsen in ze hebben. Dr. Ceulen, dermatoloog en medisch directeur zegt: “Sinds de oprichting van Ceulen Klinieken doen wij iedere dag weer opnieuw ons uiterste best om kennis en kunde op het hoogste niveau te houden terwijl we geen concessies doen aan de laagdrempelige toegankelijkheid en de patiëntvriendelijkheid. Bij Ceulen Klinieken hebben we oog voor de patiënt als mens. In deze tijd is dat helaas niet vanzelfsprekend. En de mensen waarderen dat, dat is waar wij het voor doen!”.

Gespecialiseerde huidartsen

Een grote plus is dat Ceulen Klinieken een dermatologisch team heeft dat bestaat uit 9 dermatologen, 2 artsen dermatologie, 1 Physician assistant en 3 huidtherapeuten. Patiënten kunnen met alle vormen van huidproblemen en spataderen bij Ceulen Klinieken terecht. Bij de dermatologen van Ceulen Klinieken kunt u terecht voor de behandeling van spataderen, aambeien, huidkanker, moedervlekken en alledaagse huidproblemen. In het Cosmetisch centrum van Ceulen Klinieken bieden de dermatologen cosmetische behandelingen zoals ooglidcorrectie, miraDry behandeling tegen overmatig zweten en antirimpelbehandelingen met injectables.

Ceulen Klinieken

Het One-stop-visit principe

Dr. Ceulen hoeft niet lang na te denken over de vraag wat patiënten het prettigst vinden. Hij krijgt dat namelijk veelvuldig te horen. “Aandacht en snelheid!” Het eerste consult vindt meestal binnen één week plaats en omvat bij ons, indien noodzakelijk, tevens de onderzoeken en het maken van een behandelplan. Dat is veel sneller dan mensen gewend zijn! Alle tegenwoordig beschikbare behandelmethodes en ruimtes zijn onder één dak aanwezig. Als Ceulen Klinieken willen we hier nog een schep bóvenop; Onze patiënten krijgen hoogwaardige dermatologische zorg, wij hebben korte wachttijden, een persoonlijke ontvangst, prettige onderzoeks- en behandelruimten, hypermoderne materialen, een echt luisterend oor van iedere professional die bij ons werkt en veel flexibiliteit in de agenda. Daarbij worden behandelingen waarvoor een medische indicatie bestaat 100% vergoed door iedere Nederlandse zorgverzekeraar. Wel zo patiëntvriendelijk!”

Ceulen Klinieken

Wij behandelen huidkanker snel en accuraat!

Eén van de meest voorkomende ziektebeelden die in onze klinieken behandeld worden is huidkanker. In Europa hoort Nederland bij de landen met het hoogste percentage aan melanoompatiënten. De sterfte aan melanoom is volgens het CBS sinds 2000 met liefst 38% toegenomen. “Wij zijn meer geïnteresseerd in de afname,” aldus Dr. Ceulen. “Door het vroegtijdig herkennen van huidkanker is er dus beslist winst te halen. Huidkanker is vaak het gevolg van te veel blootstelling aan UV-straling. Bescherming tegen overmatige blootstelling aan de zon is daarom van groot belang. Grofweg wordt huidkanker onderverdeeld in moedervlekhuidkanker, de zogenaamde melanomen, en niet-melanoom huidkanker. Niet-melanoom-huidkanker kunnen mensen over het algemeen zelf eenvoudig herkennen: er is bijvoorbeeld sprake van een ruw plekje dat komt en gaat, vaak op armen, oren, neus en het eens behaarde hoofd, dan wel is er een wondje dat gedurende zes weken maar niet wil genezen. Herken je een van deze symptomen, dan kun je maar beter op je hoede zijn, en een bezoekje aan je huisarts brengen,” aldus Dr. Ceulen.

“Gelukkig is niet-melanoom huidkanker zelden levensbedreigend van aard. Maar zonder behandeling kun je er wel veel hinder van ondervinden. Behandeling is vaak eenvoudig, bijvoorbeeld met een kleine ingreep of speciale chemotherapiezalf die na een uitgebreide instructie op het huidkankerplekje wordt gesmeerd. Een ander verhaal zijn de melanomen, een vorm van huidkanker die zich uit als een kwaadaardige tumor, een meestal donker gekleurde moedervlek. Melanomen kunnen wel levensbedreigend zijn, omdat bij deze vorm van huidkanker relatief snel uitzaaiingen kunnen ontstaan. En dan is het goed om te weten dat we bij Ceulen Klinieken speciale handmicroscopen hebben waarmee we de aard van de ernst van een huidafwijking kunnen bestuderen.” In het geval dat de dermatoloog denkt aan een melanoom, kan hij met de handmicroscoop de diagnose snel vaststellen zodat er snel tot behandelen kan worden overgegaan.

Ceulen Klinieken

Ceulen Klinieken Amersfoort
Blokzijlpark 30a, Amersfoort
T. 085-0432454
www.ceulenklinieken.nl