Nesselande in beweging

bij DPFC Nesselande DANCE & GYM

0
2928
DPFC Nesselande

DPFC bestaat al 32 jaar met de hoofdvestiging in Rotterdam-Alexander, maar heeft nu ook haar deuren geopend in Nesselande met een nieuwe vestiging middenin de wijk. DPFC Nesselande biedt een breed scala aan sport-, yoga-, dans- en balletlessen voor mensen in de leeftijd van 2 t/m 60 jaar en vanaf 2020 mogelijkheden voor Bootcamp, Keep Fit en PT trainingen. Ook voor heren!

Eeigenaresse Sylvia van de Groenendaal werkt al 35 jaar in de sport- en dansbranche en heeft een enorme passie voor haar werk. “Mijn doel is om iedereen op een leuke manier weer aan het bewegen te krijgen”, zo vertelt Sylvia. “Dat kan via dans, maar ook door samen in groepsverband te sporten op een leuke en doeltreffende manier. Zoek de juiste groepsles die bij je past via www.dpfc.nl en kom eens langs voor een gratis proefles. Er is genoeg keuze in sport groepslessen bij DPFC zoals de Total Body Workout, Zumba, Pilates, Keep Fit en Yoga. Niet meer twijfelen maar doen! Samen sporten is immers veel leuker!”

DPFC Nesselande

Enorme diversiteit

Daarnaast is er een enorme diversiteit aan dansmogelijkheden. “Dans is er voor iedereen maar veel mensen twijfelen toch aan zichzelf. Wij maken dit graag weer laagdrempelig voor alle leeftijden zodat iedereen, ook de 30+er en 40+er en 50+er, weer zal willen starten met bewegen. Een voorbeeld is mijn Mommy’s Dance Class. Dit is geen slome of duffe les, wij gaan namelijk helemaal los! Deze les is wél leuk en begrijpelijk gemaakt en afgestemd op deze leeftijdsgroep. Ik ben nog op zoek naar mama’s die net als ik gezelligheid met bewegen willen combineren, echt nog wel fanatiek zijn, het heerlijk vinden om te dansen, het lijf weer willen aanpakken op een vrolijke manier, los willen gaan op muziek en GEEN excuses meer willen verzinnen!”

DPFC Nesselande

Kidsprogramma’s

Ook voor kinderen heeft DPFC alles in huis “Stop met thuis voor de buis zitten, stop met teveel socials & gamen en neem een Break 2 MOVE! Verruim je blik en zelfvertrouwen, verbeter de conditie en fysieke kracht, ontwikkel muzikaliteit en beleef samen heel veel dansplezier. Dat is dans. Grijp deze kans. In welke vorm dan ook”, vertelt Sylvia enthousiast. “Wij bieden Peutergym voor ouder & kind, Peuterdans, Algemene dansvorming voor 3/4-jarige, waarna er vele mogelijkheden zijn in Klassiek ballet, HipHop, Jazzdance, Modern Jazz, Breakdance, Boys Class, Feminine Dance, Clipdance, Mommy’s Dance, AfroVibes, Diva Dance, Yoga 4 Teens en ga zo maar door.” Daarnaast werkt DPFC graag aan talentontwikkeling. “Talent ontdekken en motiveren om door te gaan met dans is het mooiste wat er is! In Nesselande starten wij in januari 2020 met onze eerste selectiegroepen. Doe ook auditie en schrijf je in vanaf januari 2020.” Verder geeft DPFC ieder jaar ook grootste theatervoorstellingen in het Isala theater voor selecties en wedstrijdteams. Wil je ook meedoen met een echte theatershow & shinen ON-STAGE? Start dan nu met dansen!

Gratis proefles

Heeft uw zoon of dochter vriendjes en/of vriendinnetjes die ook graag willen dansen bij DPFC in Nesselande? Dan mogen zij altijd een keer meekomen voor een gratis proefles.

DPFC Nesselande

DPFC Nesselande
Groeneweg 34 B, Rotterdam Nesselande
T. 010-4557995
www.dpfc.nl