Kom jij ook? CuliNESSE 2019

0
2795
CuliNESSE - Fotografie Evert Buitendijk

Het is inmiddels een begrip in regio Rotterdam: culinair muziekfestival CuliNESSE. Van donderdag 29 t/m zaterdag 31 augustus 2019 vindt de negende editie plaats aan de Zevenhuizerplas. In Rotterdam-Nesselande kan worden genoten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, die een pop-up terras runnen aan het strand.

Deelnemers zijn niet de minste; je kunt dineren bij tweesterren restaurant FRED, Restaurant Three, Asian Glories, Hotel New York, De Prins van Terbregge, HIT eten & drinken, Muller & Co, Van ‘S, De Branders, Hemel op Aarde, L’Italiano en nog veel meer. Ook Kookcircus Meerema is een aanrader, inclusief spectaculaire acts en rokende barrelQ’s een bezoekje waard. De muzikale line-up is ook om te smullen: Guus Meeuwis, BLØF, Clouseau, Douwe Bob, Davina Michelle, K’s Choice, DI-RECT, Waylon, Jett Rebel, MAAN, Wulf, Niels Geusebroek, Convoi Exceptional en Hermes House Band sieren de affiches. Verdeeld over drie dagen komen deze headliners het festival bezoeken.

CuliNESSE, wat gedeeltelijk op het strand plaatsvindt, is een vakantie in eigen land! Met een heerlijke zomerzon, een verkoelend drankje in de hand en de optredens voor jong en oud is het drie dagen genieten. Ook is er een CuliNESSE Kooktheater, de ouderwets gezellige CuliNESSE-Kroeg, het Kidspaviljoen, de Jolly Photobooth & Silent Disco en het DaDa podium op het strand. Entreetickets zijn te koop via de website, zolang de voorraad strekt.

CuliNESSE - Fotografie Evert Buitendijk

Ga voor tickets naar www.culinesse.nl.

Fotografie: Evert Buitendijk