MINIMUM TIME…MAXIMUM WORKOUT!

0
2875
Dudok Private Gym

Met deze slogan benadrukt Dudok Private Gym het belang van spier- en krachttraining. In het monumentale Poortgebouw (oude AVRO-studio) aan de Hoge Naarderweg 1 in Hilversum kunt u terecht voor Personal Training, Duo- en Small Group Training en sinds medio 2018 ook voor ‘vrije’ eGYM trainingen. Minimum time, maximum workout is hun motto!

“Na ruim 26 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, was het tijd om een nieuwe carrière te starten. In 2012 nam ik als personal trainer deel aan het televisieprogramma OBESE en heb toen iemand geholpen om 78 kilo in 300 dagen te verliezen”, vertelt eigenaar Enrico Bus. “Medio 2013 startte ik mijn eigen bedrijf en sinds oktober 2016 op mijn eigen locatie aan de Hoge Naarderweg 1.” Het team van Dudok Gym bestaat uit een enthousiaste groep van personal trainers, die ieder op hun eigen manier klanten helpen bij het behalen van hun doelen.

Dudok Private Gym

Krachttraining must voor iedereen!

“Krachttraining heeft vele voordelen”, vertelt Enrico. “Maar helaas horen we vaak vooroordelen over dit onderwerp. Daarom zijn wij blij dat er nu ook vanuit de overheid aandacht voor is. Door krachttraining voel je je beter, zie je er beter uit en functioneer je beter. En”, benadrukt Enrico. “Krachttraining is voor alle leeftijden, zowel voor mannen als vrouwen. Onze missie is om mensen op een laagdrempelige manier het effect van krachttraining te laten ervaren.”

Dudok maakt sporten smart

Dudok Gym is optimaal ingericht voor 1-op-1 trainingen. “Tijdens de intake bespreken wij uw doelstellingen, die wij dan SMART maken (Specifiek Meetbaar Acceptabel Realistisch Tijdgebonden).” Bij Dudok biedt een breed aanbod van trainingen en begeleiding. Een goed voorbeeld is de DUO-training. “Is Personal Training niet haalbaar voor u, dan kunt u bij Dudok Gym ook terecht voor DUO-training. Trainen samen met een vriend(in) is niet alleen motiverend, maar ook nog steeds heel geschikt om je individuele trainingsdoel te bereiken.” Een variant is de Small Group Training die niet alleen laagdrempelig, maar ook nog eens gezellig is! Naast Personal Training en DUO-training biedt Dudok Gym ook Small Group Training (Fitness / Yoga / Pilates / Boksfit). De groepen bestaan uit maximaal zes personen met veel aandacht voor u en de kwaliteit van uw bewegingen. “Binnen Dudok Gym begeleiden wij onze members niet alleen met de juiste training, maar ook met een gezond voedingsplan. Want wilt u uw trainingsdoel bereiken, dan kan dat niet zonder een geschikt voedingsplan.”

Egym Premium complete workout

Vanaf medio 2018 beschikt Dudok over eGYM apparatuur voorzien van de eGYM Premium software. Dit zijn acht volautomatische computergestuurde (kracht)toestellen die alle grote spiergroepen trainen. Alle deelnemers trainen en wisselen op hetzelfde moment, waardoor u binnen 30 minuten een complete workout doet. U traint volgens de nieuwste trainingssoftware en uw vooruitgang is eenvoudig bij te houden in uw persoonlijke eGYM app op uw smartphone. Meten is weten! “De eGYM Premium software bevat zeven unieke programma’s, waarmee u snel uw doelstelling kunt behalen. Niet nadenken, maar gewoon inloggen en starten met trainen op de meest efficiënte manier”, aldus Enrico.

Dudok Private Gym

Dudok Gym biedt een totaalpakket

“Ons team staat met bovenstaand totaalpakket klaar om u te begeleiden op weg naar het behalen van uw doelstelling, of dat nu een prestatieverbetering in een sport is of het verbeteren van uw lichamelijke en mentale gezondheid. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen wij u graag alle mogelijkheden. Een gratis proeftraining is altijd mogelijk en u kunt twee weken gratis gebruik maken van onze eGYM apparatuur.”

Wilt u ook in ‘minimale tijd een maximale workout’ ervaren, kom dan nu langs bij Dudok Private Gym in Hilversum

Dudok Private Gym

Dudok Private Gym
Hoge Naarderweg 1, Hilversum
T. 06-44944094
www.dudokprivategym.nl