Dé Makelaar van Vathorst: We houden van ons vak en dat merk je!

0
2949
Makelaardij De Parel

Eerst verkopen en dan kopen of juist andersom? Wie plannen heeft om te verhuizen naar een andere woning, doet er goed aan een afspraak te maken met Makelaardij De Parel. Zeker als je toekomst in wijken als Vathorst, Nieuwland of Kattenbroek ligt.

Met drie makelaars ‘in huis’ heeft De Parel in ieder van deze wijken een specialist. Die kent de wijk door en door en weet welke woning past bij jouw of jullie situatie. “Zeker in Vathorst kennen we vrijwel ieder type woning van binnen en buiten, maar ook in de andere wijken weten we de weg”, vertelt Harro Morren. “Afspraak maken? Doen! Dan maak je meteen kennis met ons ongebreidelde enthousiasme. We houden van ons vak en dat merk je vanaf het eerste gesprek.” Makelaardij de Parel is in 2012 gestart door makelaar Harro. Met zijn jonge en enthousiaste team maakt hij ‘De Makelaar van Vathorst’ dagelijks waar. In Amersfoort en omgeving is Harro voor velen inmiddels een bekend gezicht. In het verleden was hij vestigingsdirecteur bij een grote regionale makelaarsorganisatie. Harro was ook actief als voorzitter van de NVM Regio Eemland.

Goed teamwork

In de huidige, soms hectische, woningmarkt is het volgens Harro nog belangrijker dan voorheen: goed teamwork binnen een makelaardij. Wat dat betreft vind je bij Makelaardij De Parel een goed ingespeelde ploeg. “Met een mix van ervaring, enthousiasme, ongedwongenheid en kennis van het ‘speelveld’ weten we steeds te winnen …. voor onze opdrachtgevers”, aldus Harro. Makelaardij De Parel onderscheidt zich op tal van punten van doorsnee makelaardijen. “Ons vertrekpunt is passie voor makelen. Welke woning je ook wilt kopen of verkopen, wij gaan tot uiterste om een succesvolle transactie te realiseren. Concreet houdt dit in dat we optimaal bereikbaar zijn, ook buiten kantoorijden. Bovendien hebben we onze eigen verkoopformule, waarbinnen we per woning een maatwerk plan van aanpak samenstellen. Geen woning is hetzelfde, dus vraagt ieder huis om een unieke aanpak met traditionele en nieuwe verkoopmiddelen. Ook ons beloningssysteem is uniek: het is transparant en heeft als basis een optimale ‘win-win’ situatie voor beide partijen”, vertelt Harro vol passie. “Woning verkopen? Daag ons uit!”

NVM Makelaardij De Parel
Wervershoofstraat 164, Amersfoort
T. 033-4669902
www.makelaardijdeparel.nl