Veilig fietsen met kinderen

0
2729
Bobike

De lente staat voor de deur en dan krijgen we automatisch zin om naar buiten te gaan. Lekker met het gezin erop uit trekken op een mooie lentedag. Misschien even bij opa en oma langs. Samen op de fiets, genieten van de frisse buitenlucht en ondertussen ben je ook nog gezond en verantwoord bezig. Bobike ontwerpt fietszitjes speciaal voor iedereen die er graag op uit trekt met kinderen.

Nieuw in de collectie is de Bobike GO. De GO maxi kwam in 2018 op de markt en werd in eerste instantie specifiek voor de internationale markt ontwikkeld. De geïntegreerde, verhoogde bescherming van de kuip maakt het zitje extra veilig in landen waar fietspaden niet de norm zijn. Tegen de verwachtingen in, bleek de GO ook in Nederland razend populair en de vraag naar een bijpassend voorzitje kon dan ook niet uitblijven. Enter de GO mini. De GO mini is qua vormgeving afgeleid van de populaire Bobike ONE mini maar met een minder luxe afwerking om binnen het voordelige prijspunt van de GO te passen. Net als alle andere Bobike zitjes, heeft ook de GO een dubbelwandige kuip van stevig kunststof en een lichaamsomsluitend ontwerp met armsteunen voor extra veiligheid. De driepuntsgordel is met één hand te bedienen en sluit in een solide ‘Easy-Click’ gesp. Het kussentje is comfortabel, eenvoudig schoon te maken en volledig waterproof. De voetsteuntjes zijn zonder gereedschap in hoogte verstelbaar. De GO mini komt in vijf trendy pastelkleuren. Deze kleuren hebben een belangrijke rol gespeeld in de populariteit van de GO. Tevens zijn er in elke kleur bijpassende helmen en windschermen verkrijgbaar.

Bobike
Bobike GO Maxi

Geobsedeerd door veiligheid

Bij Bobike zijn ze geobsedeerd door veiligheid. Kwaliteitscontroles, prestatie-analyses en veiligheidstests zijn de belangrijkste onderdelen van het productieproces van Bobike. Uiteraard voldoen de producten van Bobike aan alle wettelijke eisen én aan de hoogste standaard in de industrie maar daar stopt het niet. Bobike is namelijk in het bezit van een moderne kwaliteitscontrole-faciliteit met alle benodigde technologie om er zeker van te zijn dat hun producten voldoen aan de wettelijk opgelegde eisen. Maar wanneer Bobike test, verdubbelen ze die wettelijke waarden. Zo zijn ze er zeker van dat ze het beste product in de markt brengen.

Planeet Aarde

Bobike gelooft in een duurzame planeet en het creëren van duurzame toegevoegde waarde. Dit kunnen ze niet doen zonder rekening te houden met de sociale en ecologische gevolgen van wat ze doen. Daarom recyclen ze het grootste deel van hun afvalmateriaal. Gerecycled materiaal kan weer gebruikt worden om bijvoorbeeld spatborden te maken. Ook al het verpakkingsmateriaal dat binnen hun fabrieken gebruikt wordt, recyclen ze. “We zijn allemaal verantwoordelijk voor het beschermen van onze planeet”, verduidelijkt Marlous de Wit-Williamson, Marketing Manager voor Bobike in de Benelux. “Die taak voelen we bij Bobike heel sterk. We maken producten bedoeld voor het buitenleven, om mensen te laten genieten van de natuur en in beweging te krijgen. Duurzaamheid en recyclen staan daarom hoog op ons prioriteitenlijstje. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, kunnen we hopelijk nog lang van de natuur om ons heen genieten.”

Voorzitje

De Bobike GO mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg (gewicht is leidend). De Bobike GO mini wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen (Ø 22-28mm en op MTB stuurbuizen: 1-1/8”). Voor montage op een A-Head stuurpen is een apart montageblok verkrijgbaar. Het fietszitje is verkrijgbaar in vijf kleuren en kost € 59,99.

Bobike
Bobike GO Mini

Achterzitje

De Bobike GO maxi is een kinderzitje voor montage achterop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 18 maanden tot 6 jaar of tot een lichaamsgewicht van 22 kg. Ook hier is het gewicht weer leidend. De meeste bagagedragers worden namelijk getest en gekeurd tot 25kg. De Bobike GO maxi wordt geleverd inclusief montagemateriaal waarbij je vooraf de keuze maakt tussen bevestiging op de bagagedrager of bevestiging aan het frame. Het zitje is verkrijgbaar in vijf kleuren en kost € 69,99.

Meer informatie op www.bobike.com.

WINACTIE

Rex Magazines geeft in samenwerking met Bobike twaalf Bobike GO mini + windscherm t.w.v. € 93 in de kleur Lemon Sorbet weg. Wil jij kans maken op één van deze prijzen? Stuur dan voor 15 april 2019 het antwoord op de onderstaande vraag naar puzzel@rexmagazines.nl o.v.v. Bobike.

IN WELK JAAR KWAM DE GO MAXI OP DE MARKT?