De grootste Peugeot dealer van Nederland

0
3451
Nefkens Amersfoort - Fotografie Nico Brons

Nefkens is al meer dan 140 jaar de autodealer voor Peugeot rijders. Met maar liefst twintig vestigingen is Nefkens de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. In combinatie met aanvullende diensten als de exclusieve Nefkens Editions (geënt op sportiviteit), leaseconstructies voor particuliere en zakelijke rijders, verzekeringen, onderhoud en schadeherstel, mag het bedrijf zich met recht de Peugeot-specialist van Nederland noemen.

Het representatieve pand van Nefkens Amersfoort is herkenbaar dankzij het unieke Blue Box-concept. Een design dat alle Peugeot-dealers wereldwijd herkenbaar maakt. Een Blue Box-concept betekent geen glazen paleizen, maar blauwe boxen met glazen vensters die de mensen uitnodigt om binnen te komen. In combinatie met een ijzersterk modellengamma en continue innovatie is dit een formule die garant staat voor succes. Het is volgens vestigingsmanager Kasper Stikkelorum dan ook niet vreemd, dat de ‘leeuwen’ al tientallen jaren de harten van de consument veroveren. In de vestiging in Amersfoort kunt u terecht voor al uw mobiliteitsvragen op het gebied van personenauto’s en bedrijfswagens.

Peugeot 508 Vijfdeurs coupé

“Vanaf januari staat de nieuwe 508 in de showroom. Dit is een afgetrainde vijfdeurs coupé”, vervolgt Kasper. “Dat betekent niet alleen dat de nieuwe Peugeot 508 tot 70 kilogram minder weegt dan zijn voorganger, maar ook dat de afmetingen wijzigen: met 4,75 meter is hij iets korter dan de vorige 508, terwijl dankzij frameloze zijramen de hoogte eveneens afneemt, naar 1,40 meter. De gewelfde lijnen, geraffineerde grille en nieuwe lichtsignatuur versterken zijn pure, gedurfde en innovatieve karakter.”

Nefkens Amersfoort

Vernieuwde Peugeot I-Cockpit

Onderdeel van het succes van Peugeot is onder meer de i-Cockpit. De compleet vernieuwde i-Cockpit biedt nu bovendien een volkomen nieuwe rijervaring. Deze ergonomische en fraaie cockpit wordt gekenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot touchscreen waarmee alle functies gemakkelijk te bedienen zijn. Het resultaat is een intense rijervaring. De nieuwe i-Cockpit is revolutionair in alle opzichten. Uitgesproken en van hoge kwaliteit, geavanceerd, en intuïtief maar ook emotioneel en volledig te personaliseren – typerend voor het Peugeot-interieur van vandaag en morgen.

Nefkens Amersfoort

Peugeot Plug-In Hybrid

Ook op het gebied van duurzaamheid staat Peugeot zijn mannetje. Zo gaat Peugeot met het volste vertrouwen de energietransitie tegemoet door technologie toe te passen die altijd ten goede zal blijven komen aan het rijplezier. Een goed voorbeeld is de plug-in hybrid. Deze nieuwe aandrijflijn komt in de tweede helft van 2019 – naast het bestaande motorenaanbod – beschikbaar voor de Peugeot 3008 en de nieuwe Peugeot 508 en 508SW. Daarnaast zal in het laatste kwartaal van dit jaar de Peugeot e-208 gepresenteerd worden. De nieuwe compacte Peugeot e-208 biedt u met zijn levendige 100% elektrische aandrijflijn niet alleen intens rijplezier met een bereik tot 450 kilometer, maar ook een nieuwe vorm van mobiliteit.

Private lease is hot

De nieuwste vorm van autobezit, private lease, heeft vorig jaar een enorme vlucht genomen. Vooral occasionkopers, starters en 50-plussers kiezen nu voor een nieuwe auto die zij via private lease betalen. “Met private lease rijdt u namelijk zonder zorgen en voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe Peugeot”, legt Kasper uit. “Bovendien kunt u ervan op aan dat een private leasecontract via Nefkens altijd zeer compleet is. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, banden, 24/7 pechhulp, een complete all-risk verzekering, vervangend vervoer na 72 uur, wegenbelasting, alles is inbegrepen in het maandtarief. U hoeft alleen nog maar te tanken. Zo weet u waar u aan toe bent en is uw mobiliteit verzekerd. Ook kunt u direct uw huidige auto inruilen, zodat u nergens omkijken naar heeft.” Volgens Kasper is private lease ook zeer interessant voor de zakelijke rijder met een mobiliteitsbudget.

Nefkens Amersfoort

Ruim aanbod occasions

Nefkens heeft altijd een ruime voorraad nieuwe Peugeot’s en tweedehands auto’s waardoor er altijd wel een auto bij zit die voldoet aan uw wensen en behoeftes. Het voordeel van een auto uit onze voorraad is dat deze rijklaar (zonder bijkomende kosten) is zodat u snel kunt wegrijden in uw nieuwe auto. “Een proefrit kunt u eenvoudig aanvragen via onze website. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.”

Bekroonde bedrijfswagens

Als ondernemer wilt u altijd een beroep kunnen doen op uw bedrijfsauto. En geen orders mislopen tijdens onderhoud of als er iets is met uw bedrijfsauto. “Bij Peugeot Professional begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een bedrijfsauto voor u is. Zo bieden wij ondernemers de mogelijkheid om hun nieuwe bedrijfswagen turnkey op te leveren. Daarbij kunt u denken aan complete bedrijfsbestickering tot aan de complete inrichting van de laadruimte.” Dit is niet ongemerkt gebleven. Zo is de Peugeot Partner uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2019’ en is de Peugeot Expert ‘Bestelauto van het jaar 2019’. Bovendien hebben de bedrijfswagens van Peugeot mede door de hoge restwaarde en 3-5 jaar 0% rente bij Financial Lease een zeer lage ‘total cost of ownership’.

Service en onderhoud

Bij Nefkens staat uw rijplezier centraal. “Ook na de aankoop van uw auto kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw auto. Alle voorkomende reparaties worden verricht met BOVAG-garantie”, aldus Kasper. “Daarbij vinden wij transparantie ontzettend belangrijk. Met behulp van de Vehicle Health Check heeft u een compleet inzicht in wat wij doen en bepaalt u welke reparaties uitgevoerd moeten worden. Bovendien kunt u kosten op onderhoud en reparatie besparen met Nefkens VIP. Kortom Nefkens staat voor gemak, service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Nefkens Amersfoort
Siliciumweg 36, Amersfoort
T. 033-4613846
www.nefkens.nl

Fotografie: Nico Brons