Slank de zomer in, met Cryotherapie

0
2676
JV Clinic - Fotografie: Nico Brons

Slank door Vetcellen bevriezen! Weg met die rol op je buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkinnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Cryotherapie bevriest de vetcellen met direct en blijvend resultaat. Wil jij ook slank de zomer in? Stap dan eens binnen bij de JV Clinic in Nijkerkerveen en profiteer van bijna 35 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering, cryotherapie, definitief ontharen en permanente make-up.

JV Clinic - Fotografie: Nico Brons

Het binnengaan van de JV Clinic in Nijkerkerveen voelt als een adempauze na een drukke dag. Het interieur is mooi, chique en straalt rust en schoonheid uit. De JV Clinic is de gerealiseerde droom van de spontane en ‘out of the box denkende’ onderneemster Jeanette Veldhuizen. “Ik ben al van kind af aan geïnteresseerd geweest in oplossingen om de huid te verbeteren”, vertelt Jeanette. “Ik denk dan ook altijd in oplossingen en mijn persoonlijke motto is dat er voor elk huidprobleem een passende oplossing is.” Jeanette is gestart als een allround schoonheidsspecialiste, maar ontwikkelde zich de afgelopen 35 jaar tot een expert op het gebied van huidverbetering, cryotherapie, definitief ontharen en permanente make-up.

JV Clinic - Fotografie: Nico Brons

Cryotherapie 2.0

De JV Clinic had reeds een zeer goede naam op het bied van cryotherapie en zette begin dit jaar de volgende stap. “Als één van de eerste klinieken in Nederland heb ik in januari het nieuwste van het nieuwste op het gebied van cryotherapie geïntroduceerd: de Arctik21”, vertelt Jeanette trots. Dit apparaat werkt volgens nagenoeg dezelfde principes als de Cryo21, en is speciaal geschikt voor de wat vollere dames. Met Arctik21 kunnen namelijk ook grotere lichaamsoppervlakten gelijktijdig behandeld worden. De resultaten zijn volgens Jeanette spectaculair. “Het lichaam kan prachtig gemodelleerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld weer een echte taille krijgen. Het apparaat is zo effectief omdat het kou met infrarood combineert.” De grote behandelingskop die met de hand wordt bediend en daardoor overal kan komen, heeft een temperatuur van -20. Je vetcellen krijgen dus niet alleen een schok van de kou, maar ook van de warmte die door de infrarood vrijkomt. Hierdoor zal het proces van het kristalliseren van de vetcellen sneller verlopen. Bijkomend voordeel van deze methode is dat je huid ook nog eens mooi glad en strak wordt. Per behandeling kun je met de Arctik21 wel 3 tot 6 centimeter kwijtraken. Overigens is bewezen dat tevens spierpijnen, zwellingen en vochtophopingen (zoals bij oedeem) met de Arctik21 effectief behandeld kunnen worden.

JV Clinic - Fotografie: Nico Brons

Effectieve afslankmethode

Hoeveel behandelingen er nodig zijn en hoe lang deze zullen duren, is volgens Jeanette afhankelijk van het te behandelen gebied. “Voordat we aan de slag gaan met de behandeling, zal je huid van het te behandelen gebied eerst uitgebreid bestudeerd worden. Misschien heb jij het idee dat je veel overtollig vet hebt, waardoor je last hebt van een buikje. Maar het zou ook goed kunnen zijn dat je buikje het gevolg is van een verslapte huid. In zo’n geval wordt een behandeling dan een combinatie van huidversteviging, en het afvoeren van vocht en vetcellen. Allemaal aspecten die met cryotherapie aangepakt kunnen worden. Welke vorm van behandeling het meest geschikt is, wordt met jou afgestemd en vastgelegd in een individueel behandelplan. “Er zullen altijd ‘voor-en-na’-foto’s gemaakt worden, die je kunt bewonderen op een groot tablet. Ook zullen we je wegen en je centimeters opmeten. Je mond valt open bij het zien van de verschillen: je figuur is aanzienlijk verbeterd. En dat al na één behandeling.”

JV Clinic - Fotografie: Nico Brons

Kleurtherapie en Spierversteviging

Eind maart introduceert de JV Clinic bovendien Chromotherapie en IOS21. Toen Jeanette eind vorig jaar kennis maakte met deze techniek, stond zij daar enigzins sceptisch tegenover. “Ik geloofde niet zo in die kleurentherapie en spierstimulatie. Ach, die kleuren zullen wel wat doen en spierstimulatie is ook te bereiken met sporten. Toen ik het resultaat van één sessie met eigen ogen zag, was ik direct om. De vrouw in kwestie had een klein buikje en loshangend vel onder haar navel en stria van een zwangerschap, wat je bij veel vrouwen ziet. Na één sessie Cryo21 (vetverwijdering) met aansluitend Chromo en spierstimulatie (IOS21) was haar buik helemaal strak en glad en had zelfs een sixpack op haar buik. Ik stond perplex en wilde dit apparaat direct hebben voor mijn klanten.” Volgens Jeanette zijn chromotherapie en spierstimulatie niet alleen geschikt voor afslanken, verstevigen en drainage van het lichaam, maar ook voor tal van andere aandoeningen. Denk daarbij aan pigmentvlekken, wallen onder de ogen, littekens, couperose, stria, cellulite, overgewicht en nog veel meer.”

JV Clinic - Fotografie: Nico Brons

JV Clinic
Van Dijkhuizenstraat 74A, Nijkerkerveen
T. 033-2572672
www.jvclinic.nl

Fotografie: Nico Brons