Lake House: Heerlijk genieten in het Lage Bergse Bos

0
2712
Lake House Rotterdam

Lake House Rotterdam is een hip, trendy restaurant gelegen in het Lage Bergse Bos middenin het recreatiegebied De Rottemeren. Bij Lake House kun je terecht voor een heerlijke lunch of diner, uitgebreide borrel en natuurlijk voor een goede kop koffie. Daarnaast is deze locatie uitermate geschikt voor een zakelijke bijeenkomst of trouwerij.

Één met de natuur

Lake House onderscheidt zich door het brede concept in een warme ambiance. Het unieke en moderne paviljoen is zo gebouwd dat het volledig opgaat in de natuur. Ook in het interieur wordt rekening gehouden met de natuur. Alle kleuren die je in het bos ziet van de lente, tot aan de winter, vind je binnen terug. De grote ramen in het restaurant, waardoor je uitzicht hebt op het bos en het water, maken het ‘één met de natuur-gevoel’ helemaal af.

Lake House Rotterdam - Fotografie Maybelline Koense

Culinair genieten

De menukaart is eerlijk, aantrekkelijk en maakt gebruik van natuurlijke producten. De kaart is breed opgezet en biedt veel variatie in vis, vlees en vegetarisch. De menukaart wisselt met de seizoenen mee en chef Jochem Appel stelt om de twee weken een 2 en 3 gangen verrassingsmenu samen. Lake House is tevens een uitstekende locatie wanneer je met een groep vrienden of collega’s heerlijk uit eten wilt. Zo kun je in een privésetting met uitzicht over de plas uitgebreid lunchen of dineren. Speciaal voor groepen heeft de chef een voortreffelijk driegangen keuzemenu samengesteld. Sommelier Christian Verzijl zorgt daarnaast voor een uitgebreide wijnkaart. Lake House houdt namelijk van wijn. Of je nou trek hebt in een goede bubbel, stevig glas rood of een soepele rosé, de keuze is enorm. Bovendien kun je veel wijnen ook per glas bestellen.

Lake House Rotterdam - Fotografie Maybelline Koense

Homemade Limoncello

Een echte aanrader na een heerlijke maaltijd is de ‘homemade’ Limoncello. De Limoncello is bovendien ook nog eens te koop als cadeau voor speciale gelegenheden en verjaardagen. Hiermee maakt u niet alleen een relatie of familielid blij, maar steunt u bovendien een goed doel. De volledige opbrengst van de geschenkflessen Limoncello komt namelijk ten goede aan de Voedselbank Rotterdam.

Unieke B2B bestemming in de natuur

Lake House beschikt daarnaast over uitstekende faciliteiten voor een zakelijk event. In de private room kunnen tot 40 personen plaats nemen. De private room beschikt over een eigen licht- en geluidsregeling en een 55 inch 4K led scherm, zodat een presentatie of video perfect overkomt op alle gasten. Meer ruimte nodig? Dan beschikt Lake House nog over een aparte zaal, waar tot 80 personen plaats kunnen nemen voor lunch of diner en tot 150 personen voor een receptie of feest.

Lake House Rotterdam

Conclusie: een heerlijk blijvertje

Lake House is een meerwaarde in de regio zonder poespas waar u zich direct thuisvoelt. Internationale gerechten met een eigentijdse touch worden geserveerd in een informele setting. Door de ruime keuze in vis-, vlees- en vegetarische gerechten en tal van Franse, Spaanse en Italiaanse wijnen is er voor ieder wat te kiezen voor zowel de grote- en de kleine trek. En dat tegen keurige prijzen. Hoewel reserveren niet verplicht is, wordt het wel aanbevolen, want Lake House telt veel vaste gasten.

Lake House Rotterdam - Fotografie Maybelline Koense

Lake House Rotterdam
Bergsebosdreef 6, Bergschenhoek
T. 010-2235381
www.lakehouserotterdam.nl

Fotografie: Maybelline Koense, e.a.