Jossy van der Zwan: een huidverzorgingsinstituut voor iedereen

0
2646
Huidinstituut Jossy van der Zwan - Fotografie Maybelline Koense

Wie jong is, wil mooi blijven, wie ouder is, wil er jong blijven uitzien. Om dat te bewerkstelligen hoeven we gelukkig geen ingrijpende cosmetische operaties te ondergaan. Ook in de wereld van schoonheidsbehandelingen heeft de tijd namelijk niet stilgestaan en volgen ontwikkelingen elkaar snel op. Voor het beste resultaat kiest u voor de huid- en schoonheidspecialisten van Huidverzorgingsinstituut Jossy van der Zwan, al meer dan 40 jaar een begrip in de regio.

Een bezoek aan het huidverzorgingsinstituut Jossy van der Zwan in Zoetermeer is een heerlijke ervaring. Niet alleen omdat u er na een behandeling goed uitziet, maar ook omdat het heerlijk ontspannend en rustgevend is. “Wij gebruiken uitsluitend diervriendelijke producten met zorgvuldig geselecteerde bestanddelen en de meest doeltreffende technieken voor schoonheidsbehandelingen”, vertelt Felisitie van der Plas. “Wij bieden uiteenlopende behandelingen aan, zoals huidverbeterende- en ontspanningsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, permanent make-up, definitief ontharen en pedicure en sinds 2017 in samenwerking met cosmetisch arts Robert Schoemacher ook botox en fillers. ”

Huidinstituut Jossy van der Zwan - Fotografie Maybelline Koense

Even lekker genieten

De voorpret van de totale ontspanning begint volgens Felisitie al bij binnenkomst. “Of u nu een zeer druk zakenleven heeft of full-time moeder bent, iedereen is toe aan pure verwennerij, iedereen verdient op zijn tijd een gezichts- of lichaamsbehandeling. Of u nu kiest voor een manicure of pedicure, permanent make-up of een ontspannende massage, u verlaat altijd gegarandeerd zeer tevreden onze salon, om uw weg weer te vinden in uw drukke bestaan. Mooi blijven bestaat! Dat is ons motto.” Bovendien kunt u gratis voor de deur parkeren.

Voor iedereen

Al beperken veel mannen zich nog tot een plens aftershave na het scheren, de trend om regelmatig een gezichts- of lichaamsbehandeling te ondergaan is niet meer te stoppen. “Ook de moderne man weet tegenwoordig de weg naar onze salon te vinden”, beaamt Felisitie. De huid van de man is echter anders dan die van een vrouw en vraagt daarom om een andere aanpak. Meestal is de huid namelijk dikker, vetter en zuurder. “We hebben daarom behandelingen die speciaal gericht zijn op de gelaats- en lichaamsbehandelingen van de man. Ook het ontharen van de rug en de borst is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld geworden.”

Huidinstituut Jossy van der Zwan - Fotografie Maybelline Koense

Kies voor kwaliteit

Volgens Felisitie is het erg belangrijk om voor een gedegen schoonheidsbehandeling naar een gediplomeerde specialist te gaan in plaats van iemand die het er bij doet. De keurmerken Anbos, Huidspecialist en NSGP zijn daarbij zeker een pré.

Perfect Age Beauty Center

Sinds 2017 is het huidinstituut tevens een Perfect Age Beauty Center. Felisitie is zeer tevreden over de samenwerking die zij is aangegaan met cosmetisch arts Robert Schoemacher op het gebied van botoxbehandelingen en fillers: “Robert komt hier eens per maand om onze klanten op afspraak te kunnen helpen. Uiteraard gaat daar eerst een uitgebreid intakegesprek aan vooraf. In dat intakegesprek worden alle wensen en mogelijkheden besproken.” Daarnaast zijn alle Perfect Age Cosmeceuticals en Supplements verkrijgbaar in de salon en in de webshop.

Huidinstituut Jossy van der Zwan
Blauwroodlaan 38, Zoetermeer
T. 079-3620055
www.jossyvanderzwan.nl

Fotografie: Maybelline Koense