Wat is uw SLAAP-DNA®?

0
2497
Morgana Amersfoort

Slaapexperts zijn het met elkaar eens. Als u bij uw volle positieven en in een goede stemming, creatief en de hele dag vol energie wilt zijn, dan moet u minstens een derde van uw leven slapen. En dankzij een deskundig slaapadvies kunt u nu zo uitgerust wakker worden dat u weer met volle energie de dag kunt beginnen. Rob Rijnders van Morgana Amersfoort weet daar alles van. “Bij Morgana verkopen we geen bedden, maar slaapcomfort. Daarbij staan de wetenschap, uw toekomstige bedbodem en matras centraal.” Morgana laat u voelen wat een bed op maat betekent. Acht minuten testen staat voor tien jaar gezond slapen.

Slaapadvies voor iedereen

Kennis over slaap is van belang voor uw gezondheid, geluk en prestatievermogen. Kortom voor de kwaliteit van uw leven. Omdat een ieder op deze aarde tenminste eens in de 24 uur slaapt, zouden we volgens Rob eigenlijk allemaal experts moeten zijn en geen slaapadvies nodig hebben. “Ik weet echter wel beter”, vertelt Rob. “We laten onze ogen wel bij de opticien opmeten, maar de meeste mensen zijn onwetend over het belang van goed slaapadvies en men koopt een bed of matras vaak op basis van uiterlijke kwaliteiten of prijs. In veel gevallen leidt dat op den duur tot onrustig slapen, pijn in de onderrug, zij of arm of gewoonweg vermoeid wakker worden. Met uw gezond verstand, ons SLAAP-DNA® en een persoonlijk slaapadvies van een slaapadviseur van Morgana komt u zeker tot uw meest persoonlijke slaapoplossing. En dan zult u merken hoe heerlijk het is om echt uitgerust wakker te worden”, legt Rob uit.

Morgana Amersfoort - Fotografie: Nico Brons

SLAAP-DNA®

Een bed kopen is iets wat u niet elke dag doet. Terwijl u er wel elke dag gebruik van maakt. Dus moet een bed ook liggen alsof het op úw lijf geschreven is. “Ik geloof niet in twee minuutjes proefliggen in de showroom. Dat zegt namelijk niets over uw daadwerkelijke slaaphouding en -gedrag. Een persoonlijk slaapadvies is voor iedereen anders, want geen mens is hetzelfde. Door middel van een slaaptest in onze speciale slaapcabine die circa acht minuten duurt, wordt de mate van ondersteuning bepaald die uw lichaam nodig heeft. Het SLAAP-DNA® wordt digitaal opgemeten en u voelt direct het verschil tussen een bed gebouwd op uw unieke lichaamsprofiel en een standaard oplossing die overal wordt aangeboden. Met een goed ondersteunde wervelkolom zal uw lichaam ‘s nachts veel beter herstellen en uitrusten van de activiteiten gedurende de dag. Doordat wij op basis van de slaaptest kunnen bepalen waar en in welke mate deze ondersteuning noodzakelijk is, zal uw uniek ingestelde bedbodem zorgen voor een anatomisch correcte lighouding.” Volgens Rijnders wordt uw slaapcomfort namelijk voor 70% bepaald door de bedbodem en slechts voor 30% door uw matras. “Vergelijk het maar met de fundering van een huis. Als die niet goed is, dan is het hele gebouw (uw wervelkolom) instabiel.”

Morgana Amersfoort - Fotografie: Nico Brons

Morgana slaapgarantie

De slaapadviseurs van Morgana staan achter hun advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die ze aan de hand daarvan leveren. Daarnaast wordt het slaapsysteem uiteraard gratis bezorgd en professioneel gemonteerd. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over uw aankoop, dan biedt Morgana maar liefst 365 dagen lang slaapgarantie. Zo kunt u met een veilig gevoel een Morgana slaapsysteem aanschaffen. Wilt u ook uitgerust wakker worden? Maak dan nu een afspraak voor een gratis SLAAP-DNA® test. “Samen gaan we dan op zoek naar de meest persoonlijke slaapoplossing voor u.”

Morgana Amersfoort - Fotografie: Nico Brons

Morgana Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 11, Amersfoort
T. 033-2020270
www.morgana.nl
www.morgana-slaaptest.nl

Fotografie: Nico Brons, e.a.