Mindful bewegen in de infrarood SportCabine

0
2773
De SportLounge Bussum - Mindful bewegen in de infrarood SportCabine

Liggend sporten in een warme cabine dat is hot! Dat is het zeker… want door een workout in de infrarood SportCabine werk je niet alleen aan je body maar ook aan je mind. En dat in maar 2 x 30 minuten per week.

HAPPY MIND, HAPPY LIFE

“Met mindful bewegen werken we aan bewustwording en het maken van een optimale connectie tussen lichaam en geest”, vertelt Monique Solleveld. “Hierdoor haal je het beste uit jezelf. In de sfeervolle en rustige SportLounge gebruiken we geen telefoon en harde muziek. We kletsen niet met elkaar en je laat gedachten die afleiden niet toe. Even uit je hoofd en de focus op je lichaam. Daardoor krijgt je meer energie, minder stress en voel je, je gelukkiger.”

LEKKER IN JE VEL

Of je nu wilt afvallen, strakker en fitter wilt worden of pijnvrij wilt bewegen dan ben je bij De SportLounge aan het goede adres. Een goede houding, ademhaling en optimale spierspanning in combinatie met de werking van de infraroodstraling zorgt voor een training die gelijk staat aan 90 minuten algemene fitness. De liggende posities zorgen dat er geen belasting ontstaat op je gewrichten. “Heb je rug-, nek-, schouder-, knie of heupproblemen dan biedt deze manier van sporten uitkomst”, aldus Monique. “Gewrichten worden minder belast wanneer je een sterk spierstelsel hebt. Bij reumatische aandoeningen heeft infrarood een heilzame werking, spieren en gewrichten worden warm, soepel en minder gevoelig.”

De SportLounge Bussum - Mindful bewegen in de infrarood SportCabine

LIFESTYLE VERANDERING

Een gezond gewicht, genieten en je energiek en vitaal voelen. Dat is waar je gelukkig van wordt. “Wij zoeken samen naar de lifestyle die in jouw leven past. Een gedragsverandering klinkt simpel maar is niet makkelijk in praktijk te brengen. Wij geven je tips, tricks en alle tools die je nodig hebt om je huidige patronen om te zetten naar andere gewoontes die gezonder zijn, je meer energie geven en waar je het gewicht mee bereikt waar jij naar uitkijkt. Je leert excuses te negeren, en te voelen wat bewegen en een gezonde lifestyle met je doet.”

De SportLounge Bussum - Mindful bewegen in de infrarood SportCabine

VOOR BEDRIJVEN, VOOR PERSONEEL

Steeds meer bedrijven bieden hun personeel de kans om te sporten met belastingvoordeel en een tegemoetkoming in het abonnementsgeld. De SportLounge is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, Bedrijfsfitness online, Gympass en Fiscfree. Informeer eens bij je werkgever of deze een overeenkomst heeft met één van deze bedrijven. Wellicht maakt dat de stap naar een andere lifestyle net iets makkelijker!

De SportLounge Bussum - Mindful bewegen in de infrarood SportCabine

GRATIS UITPROBEREN?

Wil je graag minder rug- of schouderklachten, een paar kilo’s kwijt of ben je op zoek naar een plek waar je in alle rust kunt trainen? Kom dan een gratis persoonlijke training volgen. Meld je aan via de website www.sportloungenederland.nl en het team van De SportLounge laat je graag ervaren hoe het voelt en vertellen je, hoe zij jou kunnen helpen naar een heerlijke lifestyle!

De SportLounge Bussum - Mindful bewegen in de infrarood SportCabine

De SportLounge Bussum
Huizerweg 54, Bussum
T. 06-27878286
www.sportloungenederland.nl